SOCIAL SEATING PÅ DIN NÆSTE FLYTUR

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvem siger at du behøver kede dig på en flytur? Nu vil verdens første social seating service sørge for at du kommer til at sidde ved siden af en person som matcher dine interesser og dit fagområde.

Flyselskaberne er begyndt at ved lære af de sociale medier. Ved hjælp af et særligt matchende “seat-buddy” system vil flyselskabet Airbaltic nu sørge for at du inden din flyvetur får mulighed for at placere nogle særlige krav til personen i sædet ved siden af dig. Måske vil du gerne networke og møde nye forretningspartnere, det kan også være du er frisk på en lille himmelflirt eller måske vil du bare helst læse i fred og slippe for at snakke overhovedet.

Jeg kan ikke lade være med at tænke på om “Seat-buddy” systemet de har overvejet at integrere Facebook. Så passagererne kunne komme til at sidde i nærheden af rejsende som befinder sig i deres eget eller deres venners netværk. Men det tager selvfølgelig tilfældigheden ud af mødet. Men når man først arbejder profilering af brugere, så er tilfældigheder jo alligevel pillet ud af ligningen.

Hvad tænker du? Vil du gerne møde folk helt tilfældigt eller vil du gerne gøre lidt for at springe nitterne over og finde en rigtig interessant sidekammerat næste gang du skal bruge 11 timer i en flyver.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 + 9 =

2 Comments
  • Camilla
    juni 11, 2012

    smart variation/videreførsel af danske Planely :-)

  • Helene
    juni 18, 2012

    Æv. Jeg elsker at møde tilfældet og blive overrasket og se eet menneske, som jeg ikke selv ville have opsøgt. Ofte på tværs af fag og alder mv. Det er vitaminer til mig. Nå, jeg undlader bare at udfylde …