Sofabord med indbygget køleskab, højttaler, lysshow og oplader

2 Min læsning

Sobro er moderne tiders sofabord, der samtidig er køleskab, trådløs højttaler, lysshow og oplader til alle familiens gadgets.

Når der er noget rigtig godt på tv, mangler man som regel altid et par ting. Vigtigst måske rigelige forsyninger af kolde drikkevarer og snacks – og dernæst at man har sin smartphone og eller tablet i nærheden i fuldt opladet tilstand.

Sobro har det rette møbel til formålet: Markedets første high-tech sofabord, der indeholder både køleskab, stereoanlæg og en håndfuld USB-stick, så man aldrig kommer til at mangle strøm ved sofaen….

Sobro-sofabordet har også tre skuffer, så man har masser af fralægningsplads. Den største af skufferne indeholder et køleskab med plads til en kasse øl eller flere six-packs.

Køleskabet er elektronisk styret, og via en touch skærm på bordpladen kan man trinløst justere temperaturen i kølerskuffen. Fra tre til ti grader Celsius.

Touch-skærmen bruges også til at styre musikken, man afspiller gennem sofabordets indbyggede stereohøjttalere. De kan enten forbindes trådløst via Bluetooth eller via et af de USB-stik, der sidder smart anbragt på siden af sofabordet.

Touch-skærmen er klogt nok placeret under ridsefast Gorilla-glas, så væltede sodavand, kaffepletter eller dåser og glas, der køres hen over bordpladen, ikke kan gøre skade.

Skal der rigtigt hygges eller holdes fest, har Sobro-sofabordet såmænd også lysshow indbygget. Det kører under bordet og kan selvfølgelig styres i farver, rytme og mønster fra sofabordets touch-skærm.

Her er det meningen, at der med tiden integreres en dongle a la GoogleCast, så man også kan fjernstyre TV-skærmen direkte fra sofabordet. Glem alt om en flok ”remotes”, der ligger og flyder på bordet, på gulvet eller i sofaen.

Sobros hightech-sofabord kan forudbestilles i hvidt, sort, valnød, blåt eller rødt. Priserne begynder ved 499 USD eller ca. 3.500 kroner.

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + fifteen =

2 Comments
  • Andreas
    april 5, 2017

    Og kan ikke leveres til Danmark…

  • Janus
    august 4, 2017

    Det skal nævnes at apparatet kun trækker 110v, så bordets indmad “spelter” hvis du sætter danske dimser til.