SONGKICK – TIL DIG, DER ELSKER MUSIK

2 Min læsning

Af: Danni Kirstine Skou

Er du også træt af at støvsuge hele internettet for koncerter med lige netop de kunstnere, dine ører elsker? Så fat mod – vi kan nemlig anbefale Songkick, der gør alt arbejdet for dig.

Det er pokkers ærgerligt at opdage en koncert, dagen efter den har været. For musikelskere er der næsten ikke noget værre. Samtidig kan det være ganske tidskrævende hele tiden at holde sig up to date med alt det musik, man virkelig gerne vil opleve live. Derfor kommer Songkick som en himmelsendt velsignelse. Med Songkick i dit liv ka’ du i stedet iføre dig danseskoene, valse uforstyrret rundt til din yndlingsmusik og glæde dig til de koncerter, du nu ikke går glip af.

Songkick er en tjeneste, der hjælper dig med at tracke de kunstnere, som du for alt i verden ikke vil gå glip af. Det rigtig smarte er, at Songkick har en app til Spotify, der scanner ens musikbibliotek og derudfra kan man tilføje sin yndlingsmusik. Det kan næsten ikke blive nemmere. Du har mulighed for at redigere i kunstnerne lige så tosset du vil, ligesom du også selv styrer hvilke steder, du ønsker at se koncerter for. Ud fra valgte kunstnere og steder får du således et kærkomment overblik over kommende koncerter. Via Songkick kan du i øvrigt til hver koncert også finde link til det sted, hvor du kan få fingrene i billetter. Ganske awesome!

Når en ny koncert tilføjes, får du en mail om det – på den måde bliver det hele simpelthen serveret for dig på et lækkert sølvfad. Du kan også tilføje en koncert til iCal, Google Calendar eller Outlook, så du ikke glemmer den igen. Songkick har også en app til iPhones, der også scanner dit musikbibliotek og kommer med forslag til kunstnere, du vil tracke.

Alt i alt sparker Songkick virkelig besværlighederne på porten. Har du selv prøvet Songkick? Eller måske en anden tjeneste, der gør det bedre?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − 15 =

1 Comment
  • Mai
    marts 29, 2012

    YNDLINGS-app’en!