VIND 10 POSER ANTON BERG ÆG TIL PÅSKEN

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Vinderen er trukket med random number generator. Det blev Pia Damgaard som deler påskeæg med svigerfamilien i påsken!

89% af os ønsker mere generøsitet især under højtiderne. Elektronista forsøger sig med hele 10 poser lækre, gratis Anton Berg påskeæg til en heldig læser. 

Vi kan godt lide gadgets, men vi kan også godt lide chokolade. Så da Anton Berg ringede for at fortælle om en ny social media chokoladekampagne røg det ud af munden på mig “gi noget!”. Det lykkedes mig at lokke hele 10 poser klassiske Anton Berg påskeæg ud af chokoladepusheren, og dem giver vi til én heldig Elektronista-læser. Fortæl i kommentarfeltet hvem du generøst vil dele æggene med i  påsken. Så deltager du i lodtrækningen.

Men sagen er altså, at ældgamle Anthon Berg har udviklet et moderne påskespil. Det folder sig ud i en fortælling, som foregår i en storby-skov og her kommer en Facebook app så ind i billedet. Spilleren skal samle påskeæg og hvert æg fungerer som et lod, du kan vinde lækre præmier med. F.eks. en tur til New York! Du kan også vælge at donere æg til dine facebookvenner, så deres vinderchancer øges frem for dine egne. Dejligt overskudsagtigt og generøst må man sige.

Kampagnen er ifølge Anton Berg den første som kombinerer online og offline aktiviteter. F.eks. kan vi forvente at støde på en løbsk påskehare i de større danske byer.

Hvis du vil vinde chokolade og en tur til New York så hop hop hop forbi Anton Bergs Facebook side. Hvis du vil have en chance for at få fingrene i chokoladen i denne uges Elektronista goodiebag, så smid en kommentar herunder.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − nine =

99 Comments
 • Rie
  marts 31, 2012

  Da jeg ikke selv spiser chokolade ville jeg forære det til min kære mand, som uden problemer kan spise sådan 10 poser selv :-)

 • Jamilla Jørgensen
  marts 31, 2012

  Jeg vil dele med min mand og de venner som jeg skal til påskefrokost med ♥
  God påske ♥

 • Charlotte Hansen
  marts 31, 2012

  Jeg ville helt bestemt dele dem med mine fem påskekyllinger som elsker påskeæg :-)
  God påske!

 • Søs Nielsen
  april 1, 2012

  1O poser æg ville helt sikkert gøre mig populær hos mine 4 teenagere…ihverfald for en kort stund ville jeg ikke være SÅ kikset :) Måske skulle man give sin søde husbond et en enkelt pose selvom han er på slankekur..jeg kunne jo gemme dem et let sted :) Alt andet chocolade ligger i vores skunk..med det ved han ikke..ti hi :)

 • Stine
  april 1, 2012

  Jeg sidder i New York med min mand og børn, mens der er to sæt bedsteforældre, der savner deres børnebørn utrolig meget, så de skulle have påskeæggene, så de havde noget at nyde, mens de venter på at vi kommer hjem igen.

 • HanneM
  april 1, 2012

  Jeg ville dele chokoladen med min lillebror, som forærede mig sin gamle iPad, da han selv købte 2’eren – og dermed viste mig vejen ifht. tablets – og nu er jeg afhængig….

 • Bodil Aarestrup
  april 1, 2012

  Jeg vil dele dem rundhåndet ud til vore 11 sammenbragte børnebørn og selvfølgelig sætte på bordet til den min fødselsdag i påsken.

 • Reza Ismaili
  april 1, 2012

  Jeg holder påskefrokost hos mig selv for mig og min kæreste og hendes forældre, så det vil være dejligt at vinde nogen poser af disse dejlige chokolade, så kan de smage på dem :)

 • Pia
  april 1, 2012

  Hvis jeg er så heldig at lykkens gudinde tilsmiler mig, vil jeg dele dem med min kære mand og gode venner. Vores børn er heldigvis for små endnu til at de kan lide den slags chokolade :-)

 • Pia Damgaard
  april 1, 2012

  Jeg vil dele med hele familien. Vi skal til påskefrokost hos mine svigerforældre sammen med min mands brødre og deres familier. Vi bliver 8 voksne og 10 børn… Så det vil helt sikkert vække glæde, hvis jeg medbringer en masse lækre påskeæg :-)

 • Rasmus Kahl
  april 1, 2012

  Jeg vil dele med påskeharen!!!
  Det må være så træls, at han hvert år giver hundrede æg væk, uden egentligt at få nogle igen. Det fortjener han (eller hun) fandme.
  Påskeharen længe leve, hurreiiiiiiii!

 • Bitten
  april 2, 2012

  Jeg ville smide dem på påskebordet, når jeg får besøg af mine skønne svigerforældre her i helligdagene :)

 • Allan
  april 2, 2012

  Min kæreste har født vores yngste søn for en måned siden – hun har brug for noget chokolade så hun kan få energi til at amme osv :)

  • heidi tengstedt hansen
   april 10, 2012

   jeps, for det er en ammestuehistorie at man ikke må spise chocolade når man ammer. Det må man da :)

 • Therése
  april 2, 2012

  Jag älskar choklad och skal hem och besöka familjen i Sverige under påsken. De skulle bli mer än glada över att få smaka äkta dansk choklad. Glad påsk! :-)

 • Michael Frederiksen
  april 2, 2012

  Jeg ville med glæde kunne bruge de påskeæg! De ville nok vække glæde hos venner og familie.

 • rijaH
  april 2, 2012

  Det må nok blive til min kæreste og vores lille baby inde i maven, meeen nok flest til kæresten, han har det med at være hurtig når det gælder slik jo :D

 • sia kastrinopoulos
  april 2, 2012

  Påskebunnies og chokolade kan altid spises ;o) God påske og tak for et godt Elektronista!

 • Rikke A. Neipart
  april 3, 2012

  Mig og min forældre skal holde påskefrokost hos min kæreste.
  Det glæder mig meget til. Det bliver hyggeligt. :)
  Og at spise nogen poser af anthonberg vil gøre det hyggeligere :)

 • Mettebb
  april 3, 2012

  Mit tidligere svar er vist ikke kommet med :-)

  Men jeg vil dele de fine påskeæg med mine veninder, som jeg har en masse gode planer med i påsken.

 • Maria K
  april 5, 2012

  Jeg vil da dele påskeæggene med min søde kæreste, han har ikke kun en, men et par søde tænder ;)
  Min mor og far skal også have et par æg fordi de lader mig bo her, laver mad til mig, vasker mit tøj og generelt bare forkæler mig, indtil jeg finder mit eget sted.. da de er nogle rigtige chokoladekendere, er det da det mindste jeg kan gøre.
  -Hvis mine lillesøstre opfører sig ordentligt må de også godt smage.

  God påske :D

 • heidi tengstedt hansen
  april 10, 2012

  Ville da dele med mine dejlige kollegaer på Synscentralen i Vordingborg (og nej, det er ikke biler det handler om, det er øjne)
  Jeg er super glad for mine dejlige, sjove og voksne kollegaer og ville ønske jeg kunne få fuld tid dér.
  Måske et par poser æg kunne være befordrende for det :)
  Mange hilsner
  Heidi