Sony in ear-høretelefoner giver musik, men tager støjen

2 Min læsning

Hvis du har en iPhone uden indgang til høretelefoner, eller hvis du generelt bare er træt af ledninger, så er du nok på udkig efter gode trådløse høretelefoner. Vi har tidligere skrevet om Apples AirPods og Jabras Elite sport. Nu er Sony klar med WF-1000X (Hvad sker der med de tekniske betegnelser? Kan de ikke finde et mere brugervenligt navn?).

Sony WF-1000 sidder direkte inde i ørene uden at stikke meget ud. Som Jabra’s Elite Sport. Designet er rimelig diskret, men giver nu stadig associationer til 00’ernes Sælger-Helge-ørersnegle. Det kan dog næppe gøres meget anderledes på nuværende tidspunkt.

Men vi er dog kommet videre. Sonys små ørerpropper giver mulighed for noice cancellation, musik og en kombination, hvor du godt kan høre musik, men alligevel være opmærksom på, hvad der foregår omkring dig. Godt i semisociale situationer og i trafikken, når du f.eks. cykler. Hvis du endnu ikke ejer et par hovedtelefoner med noice cancellation teknologi, så vil jeg virkelig anbefale dig at skaffe det. Det er helt perfekt især til tog- og flyrejser- og larmerende lokaler, hvor du gerne vil arbejde.

De små ørerpropper kommer i en lille opbevaringsæske, hvor de også lader op, når du ikke bruger dem. Det er efterhånden standarden for in-ear hovedtelefoner, og æsken her sørger for op til 9 timers spilletid. Æsken virker dog lidt rigeligt stor, hvilket jeg forudser betyder, at den er svær at få med i en almindelig clutch. Der er Apples Airpod-æsken meget mere elegant.

Sonys in ear noice cancelling-hovedtelefoner, Sony WF-1000F kommer, i butikkerne til efteråret. Prisen ligger på 2.000 DKK .

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + ten =

No Comments Yet.