Sonys nye smartphones stimulerer dine sanser

2 Min læsning

Sony vil med deres nye deres nye flagskibe, Xperia XZ2 og XZ2 Compact, være firstmovers på underholdningsfronten og satser derfor stort på udvikling af design og kamera-, skærm- og lydteknik. 

Hvis man synes, Sony har haft svært ved at få langvarig succes med deres smartphones, er deres nye flagskibe Xperia XZ2 og XZ2 Compact et skridt i den rigtige retning. Konkret betyder det bl.a. et opdateret, blødere 3D-glasydre og ikke mindst et Motion Eye-kamera, der kan indspille video med 4K HDR og 960fps Super slow motion – også i Full HD-opløsning.

Men det er ikke kun vores visuelle kultur, de to nye flagskibe imødekommer. Der bliver nemlig spillet på alle sanser og Sony vil, med vægt på bl.a. ny haptisk feedback-teknologi og kraftfuld lyd, øge underholdningsoplevelsen ved at lade dig føle handlingen, fx når du ser film eller producerer video.

Xperia XZ2

Med sin 5,7″ Full HD+ HDR-skærm, S-Force Front Surround stereohøjttalere, Motion Eye-kamera med bl.a. Predictive Capture (med bevægelses- og smil-genkendelse), Autofocus burst og Predictive autofocus og et nyt, dynamisk vibrationssystem, der analyserer lyddata og leverer haptisk feedback, slår Sonys Xperia XZ2 sig på at gøre din oplevelse opslugende ved at spille på samtlige sanser.

Xperia XZ2 Compact

Storfavoritten i Xperia-familien, den kompakte udgave, leverer storskærmsunderholdning direkte i hånden med et udvidet 5” Full HD+ HDR-display. Den rummer ligesom XZ2 Motion Eye 2018-opgraderinger (inklusive selfie-funktion til 3D Creator og Full HD Super slow motion), Hi-Res Audio og stereohøjttalere.

Begge nye smartphones har fingeraftrykslæser og drives af den seneste Qualcomm® Snapdragon 845-mobilplatform. Der medfølger trådløs opladningsplatform og en hurtiglader (UCH12W).

Xperia XZ2 har en vejledende pris på 5.999 kr, mens Xperia XZ2 Compact har en vejledende pris på 4.499 kr. Begge modeller lanceres med understøttelse af dobbelt SIM-kort, Android 8.0 Oreo. De kan købes fra den 6. april 2018.

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × 1 =

No Comments Yet.