SPIL SOM KULTUR OG FORRETNING-ELEKTRONISTA PODCAST #16

1 Min læsning

I ugens Elektronista program på Radio24syv snakker vi spil som kultur og forretningsområde.Hvorfor fylder spil ikke lige så meget i kultursektionerne som film, musik og teater, og hvad er den danske spilbranches udfordring, når det gælder om at lave forretning?

Elektronista har været et smut forbi Danish Game Awards – showet hvor spilbranchen på én gang networker med slips på og kindkysser på håndtegnsmåden. I studiet har Christiane Vejlø spiljournalist Thomas Vigild, ekspert i forretningsudvikling af kreative brancher Anna Porse Nielsen og gamergirl og konsulent Clara Mai Kunstmann er i studiet.

Lyt til programmet her eller hent podcasten på iTunes her

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 + five =

1 Comment
 • Finn
  maj 17, 2012

  Jeg undrer mig over at I be’r os gå ind på iTunes og hente jeres podcast. Vi er vel ikke så mange, der bruger det program. Eller har lyst til at bruge det.
  Jeg ved at man kan hente podcasten på Radio24syvs normale hjemmeside, men hvorfor ikke linke til den side også – for dem som ikke vil bruge iTunes?
  Jeg ved at I skriver at man kan LYTTE til programmet på jeres Radio24syv-hjemmeside, men ikke at man kan hente podcasten. Der henviser I kun til iTunes.
  Venlig hilsen
  Finn