SERIEANBEFALING: WHITE COLLAR PÅ NETFLIX

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Lækker badboy fyr hjælper bundretfærdig politimand med at finde skumle forbrydere i altid vidunderlige New York. White Collar er en amerikansk tvserie, du ikke bør gå glip af.

Trænger du til en ny kvalitetsserie til de kolde vinteraftener? White Collar er den perfekte amerikanske tvserie, hvor spænding og humor spiller genialt sammen i en flot produktion. Nu findes de to første sæsoner på den amerikanske film og tvtjeneste Netflix.

Lækkerbuksen Matt Bomer spiller den charmerende con- man Neal Caffrey. FBI agenten Peter Burke (Tim Dekay) benytter sig af Caffreys indsigt i white collar crime (finans, forfalskning ect) og til gengæld for sin service slipper Caffrey for fængsel og går i stedet med digital fodlænke.

Seriens to andre hovedpersoner er Burkes meget tålmodige kone spiller af Tiffani Thiessen (som du måske husker som den bidske Valarie Malone i Beverly Hills 90210) og Caffreys ven og kunstekspert Mozzie (Willie Garson som SATC fans kender som Carries lidt kiksede, lille bøsseven.)

White Collar er en af de serier du blive glad for at opdage. Den er sjov uden at være fjollet, den er spændende uden at være dunkel og karaktererne er stærke uden at være (alt for) karikerede. Serien findes allerede i 4 sæsoner og de to første kan findes på Netflix.

Jeg ser selv Netflix på både min AppleTv, Playstation, MacMini og iPad. Hvis du ikke allerede har skaffet dig adgang til det digitale slaraffenland, så kan du se how-to guiden her. For kun 8$ om måneden giver Netflix adgang til alle de film og tvserier, du orker at se.

Der er masser af vælge imellem og selvom der findes bunker af gode sager, kan det være svært at finde guldkornene i det kæmpe udvalg. Derfor anbefaler Elektronista nu nogle af de lækreste sager. White Collar serien får de varmeste anbefalinger herfra.

Har du set White Collar? Hvad synes du?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 4 =

1 Comment
  • Morten
    februar 21, 2012

    Er også vild med White Collar, har bare ikke fået gang i Netflix endnu. Det er måske på tide.