Spionpen à la Bond

2 Min læsning

Har du nogen sinde haft brug for at kunne optage en forelæsning, et interview eller et møde uden at vække opsigt med et stort iøjnefaldende kamera? Denne kuglepen, der er som taget ud af en spionfilm, gør det muligt!

spy-video-camera-pen-3

Pennen ser ud fuldstændigt som en helt almindelig kuglepen. Den kan ovenikøbet skrive, men den har noget, som vil gøre enhver med agent-drømme misundelig: et indbygget mini-kamera og mikrofon!

Udover de åbenlyse muligheder for at lave sjov og ballade med pennen, er den særdeles anvendelig som et seriøst redskab i f.eks. interview-sammenhænge. Et kamera, som ikke er synligt, er hurtigere glemt, og din interviewperson vil føle sig mere afslappet.

Skal du til en vigtig forelæsning eller et møde, hvor du ikke har tid til eller mulighed for at tage noter, kan du få hele seancen med hjem på video og gennemse den i ro og mag. Den er også ideel, når du skal af med en hurtig “note-to-self”, så du ikke glemmer idéer, aftaler, telefonnumre el. lign.

Videoen kommer ud i en opløsning på 1280 X 960 og billeder i 3840 X 2880.

Pennens genopladelige batteri holder strøm i ca en time. For at lade batteriet op og overføre optagelserne fra pennen, skilles den ad på midten tilsluttes computeren. Den fungerer som et helt almindeligt USB-stik og du kan også gemme og transportere andre filer på den, hvis du skulle have brug for det.

Video Recording Pen er således nem og praktisk at have med og diskret at anvende. No shit sherlock!  Fås hos spydk.dk til 475,-

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − three =

No Comments Yet.