DET DIGITALE MAKEOVER

2 Min læsning

Livet er for kort til dårlig teknologi. Har du brug for et digitalt make over? Eller bare et tip til din næste mobil? Nu rykker Elektronista ud som din personlige teknologistylist! Skriv en mail til info@Elektronista.dk

Vi får ofte mails fra læsere som gerne vil have hjælp til at købe en nyt gadets. Det kunne lyde noget i retningen af sådan her.

“Kære Elektronista. Mine venner driller mig med min gamle Nokia 8210 telefon. Tasterne er godt nok også faldet af og batteriet holder jeg på plads med gaffatape. Jeg indser nu, jeg har brug for hjælp! Jeg er en 35 årig kvinde, som godt kan lide af tage billeder, at hygge med vennerne og læse gode bøger. Jeg orker ikke en telefon jeg skal bruge 4 timer på at forstå (who does? red). Hvad skal jeg bruge mine penge på- kære Elektronista?”

Så er det hjælpen rykker ud. Vi finder ud af, hvad du har brug for, undersøger markedet og kommer med et forslag. Har du eller en af dine venner, din mor, din kollega eller din hund (ja der er masser af hunde gadgets) brug for et godt råd. Så send os en mail på info@elektronista.dk og marker den med “hjælp mig!”. Vi lytter, forstår og hjælper, når nøden er stor. (men vi yder IKKE tech support! Der skal du stadig ringe til din nørdede fætter)

Husk at du kan få cremen af de nye digital trends én gang om ugen med Elektronista Inbox Magasinet.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × five =

1 Comment
  • Nina
    februar 25, 2011

    Jeg skal ha mig en af de der smart phone og er blank på hvilken. står ml htc – samsung galexy – iphone. mine behov. sms, internet. Jeg får 20 forskellige svar, alt efter hvem jeg snakket med…..kan du give mig det “rigtige”?? ;-)