SPORTSGADGETS

3 Min læsning

Af Line_B

Efteråret er over os, og mange løbeklubber har påbegyndt marathontræningen, der fortsætter henover efterår, vinter og forår, og som for mange af os kulminerer i det eftertragtede Copenhagen Marathon d. 22. maj 2011. Fitnessredaktør Line_B præsenterer sportsgadgets.

For lige så mange – eller flere – er målet en kortere distance, en hurtigere tid, eller helt enkelt, et ønske om at komme i bedre form og dyrke den fysiske aktivitet og den friske luft. Ligegyldigt hvad dit formål med løbeturen er, kan vi måske hjælpe dig lidt på vej, når vejret bliver koldere og viljestyrken for alvor bliver sat på prøve. Er der noget der altid kan varme en elektronista’s vinterkolde hjerte, er det nemlig lækre gadgets, til et hvert formål. Sport ingen undtagelse!

Du vil for eksempel kunne få en masse sjov og fornøjelse af at stifte bekendtskab med RunKeeper – en fantastisk app til både iPhone og Android. Det er super simpelt, du henter bare app’en til din telefon, går på www.runkeeper.com og registrerer dig, og sætter en profil op, og så er du faktisk klar til at køre – løbe altså! Du kan vælge at auto-poste dine aktiviteter til Twitter, Facebook og Withings (online badevægt) – eller du kan holde det for dig selv, og kun selv have fornøjelsen af at følge dine fremskridt, fra løbetur til løbetur.

Når du skal ud og løbe, tager du telefonen med dig, åbner RunKeeper, starter en aktivitet, og løber. Når du er hjemme igen, stopper du aktiviteten og sender den til din web profil, og når du har strukket ud og været i bad, og sidder og hygger dig med et lækkert restitutionsmåltid, kan du så nørde videre med det, i bedste elektronista-stil. Du kan følge hele din tur, km for km, og se hvor du løb hurtigst, hvor det gik op ad bakke, ned ad bakke, eller hvor du måske havde lidt tunge ben, og på den måde vide hvor der er plads til forbedring, næste gang du begiver dig ud på samme rute. Du får også at vide hvor mange kalorier du har brændt af – det er der jo ret mange kvinder der er ret meget interesserede i at vide – og du kan følge dine fremskridt, fra gang til gang. Det er lidt fedt, altså!

Okay, så tag min telefon med på løbeturen – lidt u-handy, eller hvad? Næ næ, du sætter den i et Tune Belt på armen, og af sted med dig. Det ser måske ikke super lækkert ud, men det er praktisk, og nogen gange er det godt nok, i sig selv. Her tjener det i hvert fald et højere formål, og det er virkelig en god løsning – og et godt alternativ til at løbe med telefonen i hånden.

Så du kan roligt begynde at lege med RunKeeper på dine løbeture – det er både sjovt og super smart. Inden du får set dig om, kan RunKeeper være blevet din bedste løbemakker, og ’han’ er altid frisk på en løbetur, når du er.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × three =

No Comments Yet.