SÅDAN SCORER DU EN GADGET GIRL

3 Min læsning

Af Line_B

Er du faldet for en pige der er vild med gadgets, og lidt nørdet på den der charmerende og helt uimodståelige måde? Det kan vi godt forstå! Der er ikke noget bedre end at dele glæden ved gadgets. Line_B har samlet et par scoretips.

Gadget pigen kan sagtens elske tech uden at  bøvse ved bordet, smide sine snavsede sokker på gulvet eller synes det er sjovt at smadre øldåser i panden på sig selv – hun er ikke din gamle room-mate fra højskolen. Hun er en pige, med alle de dejlige ting du elsker ved piger – og lidt til. Hun har det særlige twist, der gør dig helt blød indeni. Og vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig med at komme lidt tættere på hende.

Vi kan ikke give dig en stensikker opskrift på hvordan du indfanger hende – for som med alle andre piger, er gadgetpiger også helt forskellige. Det er ikke sådan, at deres Elektronista-DNA programmerer os til at være helt ens, det gør dem bare særlige og interessante – og det forstår vi godt du er tiltrukket af. Så vi har alligevel tænkt over hvad der ’virker’ på de gadget girls, og de her 5 ting, kan du ikke gå helt galt med.

Start med at bemærke en af hendes gadgets (hun har altid noget med sig!), og kom med en kommentar. Eller hvis hun taler om tech eller en ny gadget, så tal med og vis, at du er interesseret.

Og spørg! Hun vil elske at fortælle om sin PumaPhone, sin USB-diktafon eller sit nye vækkeur, der kører på vand og citronsaft (jo, den er god nok!). Vis, at du er interesseret i hvad det er, hvad den kan og hvorfor hun synes den er fed. Din ægte interesse – du skal ikke overdrive, det vil hun gennemskue – og så virker det ikke!

Når du er nået så langt, er det tid til at ’skrue lidt op’ for varmen, og hvordan gør du bedst det? Du viser hende noget af dit. Det kan bare være en app i din telefon, du synes er særlig fed, men du skal vise hende hvad det er og fortælle hvorfor du synes den er fed – du inddrager hende, og det kan de fleste altså godt lide, det giver også en følelse af samhørighed eller fællesskab.

Så nu er det tid til at tage en af de ’gode gamle’ i brug – kaffeinvitationen. Det kan også være en drink, en gåtur eller noget andet du ved hun vil kunne lide. Du skal bare sørge for at få mere tid med hende, så du kan komme tættere på.

Og når du endelig føler, at I connecter og der er en gensidig tiltrækning og interesse, SÅ går du ’all in’ og inviterer hende hjem til dig, for at se dine gadgets – ikke dine frimærker, dine gadgets. Hun vil synes det er fedt, at du tager en gammel kliché og twister den på en sjov måde, en måde hun kan relatere til. Det giver points.

Herfra er du på egen hånd – og det skulle du nok kunne klare.

Men hvad så hvis du ikke ved så meget om tech og gadgets, men bare er vild med pigen? Så får du hende ikke, end of story. Arjj, sådan er det jo ikke! Du skal vise hende, at du er interesseret i at lære hendes verden at kende, det vil hun blive glad for – og hun vil hellere end gerne vise dig de ting hun er vild med, og forklare hvorfor. Du behøver ikke udvikle dig til en fuldblods-tech-nørd for at få pigen – men som med alle andre piger, er det vigtigt, at du er fuldblods-interesseret i hende.

Go get her!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 4 =

No Comments Yet.