GRATIS VISITKORT

1 Min læsning

Adm. Dir? Dyrehandler? Coach? Funky Fella´? King of the World? Vælg selv din titel, når du laver dine nye gratis visitkort.

Med Vistaprint kan du lave dine egne visitkort ganske gratis. Du behøver kun betale for forsendelsen. Proceduren er nem at gå til. Du skal lige oprette dig som bruger og indtaste din adresse, så Vistaprint ved hvor de skal aflevere dine flotte kort.

Du kan vælge at udfylde en af de mange skabeloner eller du kan uploade dit eget logo og designe mere selv. Men så er downsiden, at det ikke længere er gratis. Vistaprint har ikke en videre smuk hjemmeside, og de forsøger at prakke dig alt fra logoklistermærker, -magneter, -stempler og -kuglepenne på undervejs. (Noget skal de jo tjene penge på). Men hvis du bare holder dig til en basis model, så kan du nøjes med at betale for transport. Og det endelig resultat er utrolig hæderligt.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 1 =

3 Comments
 • Morten Lange
  april 3, 2012

  Skøn måde i “advarer” om downsiden…

  /Morten

 • Rasmus K
  november 4, 2012

  Ja det endelige resultat ligger altid på godt og nok 100 kroner for papir visitkort.. PAPIR :P

 • J. H. O
  marts 27, 2020

  I skriver få 100 gratis Visitkort, men når man læser lidt længere ned, så er visitkortene ikke gratis, man skal lige betale for forsendelsen.
  Undskyld mig lige, det minder mig sku om Olsen-banden i Jylland, hvor de taler med huggeren om stumper til deres bil for første gang og de får af vide, at hvis de kan finde stumperne så skal det ikke koste dem noget, og så kommer lige prikken over i’et, ikke noget videre da og han tørrer sig om næsen.

  Jeg mener, at når man siger/skriver gratis, så er det gratis og man skal ikke betale noget, heller ikke for forsendelse, for ellers er det ikke gratis og hvis jeg ikke husker meget galt, så er det at at sige noget og så skjule nogle udgifter det kaldes for at vildlede kunderne og grov brud på lovgivningen og i grove tilfælde kan det koste bøde- eller fængsels straf, så tag jer dog lige sammen og lav om på overskriften fra gratis til hvad det koster irl, det gør det nemmere og i undgår at støde på mr. negativ der truer med bål og brand og i bliver anmeldt for det.

  Husk med ærlighed kommer man længst.