Streaming-strømper! Netflix kaster sig over wearable tech

2 Min læsning

Netflix er ikke bange for at gøre tingene på deres egen måde.  De springer så at sige rettighedsproblemer og tv-kanaler over og producerer selv film og tv-serier. Men nu rykker de pludselig ind i et område, man måske ikke lige forbinder med streaming. Nemlig wearbles. Tech man iklæder sig.

Netflix præsenterer nu Netflix-strømpen, som pauser din serie, når du falder i søvn midt i en ordentlig binger. Det sker en del for mig for tiden med serien Making a murderer. Og det går simpelthen ikke at misse én eneste af de vigtige kommentarer i retsalen. Og så ser de ovenikøbet dejligt lune ud, så jeg er lige i målgruppen!

Produktet løser et konkret problem, som knytter sig til Netflix, og det viser innovationsvilje og humor og er derfor nok mere et PR-stunt end et tegn på, at Netflix kan finde på at lave wearbles sådan for alvor. Og dog. Når først Netflix ejer os foran sofaen, er der jo masser af forretningsudvikling at gå igang med. Køb take away via Netflix, køb Mads Mikkelsens jakkesæt i Hannibal via Netflix ect. Strik sweateren fra Forbrydelsen. Lad os nu se, om der ikke drypper en masse nye biprodukter ud omkring Netflix i fremtiden.

Her kan du se, hvordan du selv laver Netflix-strømpen. Netflix inddrager simpelthen brugerne ved at opfordre til andre idéer, som kan gøre Netflix-oplevelsen endnu mere fantastisk. Ret god case på brugerinvolvering, PR-strategi og et sjovt produkt.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × 5 =

1 Comment
  • Vincent
    januar 17, 2016

    Ih – det her er et koncept jeg er helt vild med! Det skal jeg virkelig lige have undersøgt nærmere! http://adante.nu/