STRØMFRIT LYS TIL HAVEFESTEN

1 Min læsning

Mangler du lys i baghaven til de sene sommeraftner? Hvad med en funky lysende LED-taburet, der giver havefesten et ekstra tech-twist.

Sommerfesten behøver ikke slutte, fordi mørket falder på, den lysende LED-taburet har 16 farvekombinationer med 5 forskellige lysprogrammer: fast lys, flash, stroboskop, fade og smooth. Du kan lade taburetten køre lysshowet helt selv eller du kan styre showet med den tilhørende fjernbetjening.

Taburetten kører på et indbygget genopladeligt batteri, der holder op til 5 timer, hvor du kan tage taburetten med dig til et sted, hvor der er brug for lys for at holde festen kørende! Du kan også vælge at koble den til en stikkontakt, i nærheden er havedøren eller vindueskarmen, så kan hyggen fortsætte helt frem til de lyse morgentimer.

Levende lys og brændende fakler kan da være rigtig romantiske, når solen går ned. Men når det danske sommervejr, hverken er fugl eller fisk, kan LED-taburetten, udover at ekstra siddeplads, være den sikre redning til havefesten! Den er nemlig vejrbestandig og så er der ingen af gæsterne, der kan brænde nallerne eller kjolen på den. LED-taburetten koster 825 kr og kan købes hos coolstuff.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 2 =

No Comments Yet.