UGENS SPILAPP: HOLD MASKEN OG VIND DAMEN I DET CHARMERENDE 'THE ACT'

2 Min læsning

Af Mikkel Winther

Du styrer løjerne i den charmerende, og morsomme, interaktive tegnefilm ‘The Act’, hvor alt kan og vil ske! Der findes et utal af spil på diverse appstores, og det er ofte svært at finde ud af hvad der er hot og hvad der er not. Derfor får du hver uge Elektronista’s spil-appbefaling. 

Du er instruktør og skuespiller i denne komedie!

Ham der flyver gennem luften lige ovenover er Edgar. Han er vinduespudser, og han prøver desperat at score den smukke sygeplejerske Sally, og redde hans bror Wally fra alskens ulykker. Generelt er han ret uheldig, og altid for meget at se til.

Hvis Disney lavede en Gøg og Gokke film

The Act er noget så simpelt som en interaktiv tegnefilm. Der lader dig tage kontrollen over hvad der skal ske i de enkelte scener, som spænder alt fra at charmere den søde Sally til, at redde din bror fra at blive forvekslet med en der skal have hjernetransplantation.

Spillet føles oprigtigt som en interaktiv tegnefilm, og minder utroligt meget om Disneys tegnefilm fra 90’erne med den måde det hele er tegnet og animeret på. Humoren er også ren Disney, og kan underholde både store og små.

The Act er helt perfekt at spille sammen med andre – Jeg endte med at sidde i sofaen, og dele iPad’en med kæresten, imens vi diskuterede og afprøvede forskellige løsninger på Edgars problemer (vi fik rigtig mange lussinger af Sally fordi vi var alt for frembrusende, pas på med det!)

En helt speciel oplevelse, der er alle pengene værrd The Act findes på iPad og iPhone. I skrivende stund er spillet på tilbud til kun 6kr, men normalt koster det 18kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × five =

No Comments Yet.