Tag til IKEA og bliv DJ

2 Min læsning

IKEA kommer efter nytår med en sjov ny serie af Frekvens-produkter, som du kan bruges til at bygge dit eget diskotek. Serien inkluderer en lille mixerpult og trådløse højttalere.

 

Det er kun nogle få dage siden, at Elektronista kunne fortælle om IKEAs første udspil i egne Bluetooth-højttalere – de to Eneby-bokse. De kommer bestemt ikke til at stå ene på hylderne i det store møbelhus. IKEA vil nemlig for alvor gå ind i den digitale verden, og folks musikglæde skal være døråbneren.

IKEA har således et samarbejde i gang med det kendte højttaler-firma Sonos, Hvad det konkret skal udmunde i, har vi ikke set endnu. Langt mere håndgribeligt er IKEAs alliance med svenske Teenage Engineering, der fremstiller lydudstyr i glade farver og typisk nordisk design. De første resultater er netop afsløret – IKEA Frekvens.

IKEA Frekvens henvender sig til det unge publikum, der er vokset op med internet, smartphones og musikstreaming. Frekvens-serien kan købes fra begyndelsen af 2019 og byder på et sjovt og farverigt lydsystem, der nærmest er opbygget som LEGO-klodser. Med i Frekvens er bl.a. en DJ-pult i moduler, forstærkere, en pladespiller, trådløse Bluetooth-højttalere i forskellige størrelser – og naturligvis også diskolamper og andre former for fjernstyret belysning.

Meget er ikke sluppet ud om IKEA Frekvens. Vi ser jo også først produkterne efter nytår, som det ser ud lige nu. Priserne skulle imidlertid være meget IKEAske – og det vil sige lave. Ifølge flere amerikanske medier skal de enkelte Frekvens-elementer kunne købes for mellem 50 og 600 kroner…

 

 

 

 

 

 

 

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × two =

No Comments Yet.