Nye AI-tankelæser-services fra Google- Spooky eller genialt?

2 Min læsning

Til I/O-konferencen denne uge demonstrerede Google en masse nye digitale hjælpsomme funktioner. En af de mest omtalte, er assistenten, som på dine vegne kan ringe og f.eks. bestille en frisørtid. Se, hvordan det virker her. Var det noget du kunne bruge, eller synes du det lyder som lidt i overkanten?

Andre AI-baserede tjenester, Google introducerede var….

Smart Compose-  Google er klar til at hjælpe dig med at forfatte emails med Smart Compose. AI forudser, hvem du vil skrive med, og hvad du vil skrive og foreslår dig tekst. 

Google Words- Genkender ord i den analoge verden. Så du f.eks. kan copy paste tekst fra en plakat til en sms. 

Suggested actions- giver dig one click mulighed for at sende billeder af dine venner direkte til dem, der er på billedet.  AI genkender nemlig, hvem der er på billedet og har adgang til deres telefon eller facebook via din telefon. 

Unexpected moments- Hurtig billedredigering, som f.eks. farvellægger et gammelt sort/hvid foto med ét klik.

Google voice assistant– 6 nye mere naturlige stemmer, og man skal ikke længere sige “hey google” hver gang man ønsker hjælp til noget. 

Google duplex– Forståelse for naturligt sprog, deep learning og AI og text to speak samlet giver en assistent, som helt af sig selv kan bestille en frisørtid på vegne af dig over telefonen. 

Android P– Din telefons batteri tilpasser sig din måde at bruge telefonen på, så du får mere ud af det. 

Waymo– fuldt selvkørende taxaer, som genkender alt omkring sig og forudser, hvad der kommer til at ske baseret på AI og data. 

Se demo af det hele her. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine − 7 =

No Comments Yet.