Tech or Treat- De vildeste kostumer til Halloween

1 Min læsning

Jeg elsker Halloween og har dyrket det passioneret i mange år. Det er kun blevet sjovere efter jeg har fået barn, og der rent faktisk er folk som giver slik. Jeg er komplet ligeglad med hvad min datter siger, og om jeg er den eneste mor der klæder sig ud, men jeg kommer som uhyggelig zombiebrud eller klam vampyr, hvis det passer mig. 

Jeg er vild med gode Halloween idéer, og hvis der indgår tech smelter mit kolde vampyrhjerte helt. Lige nu kan jeg simpelthen ikke få hænderne ned over den her fyr, som har kombineret tøjdesign med en app med de mest innovative og uhyggelige kostumer som resultatet. App’en DigitalDudz indeholder levende billeder af f.eks. et stort øje, maddiker, en pulserende hjerne, et digitalt cyborg øje eller et blodigt bankende hjerte. Du skal bare skubbe en iPad eller en smartphone ind i tøjet, så kun en lille del af skærmen kan ses. Det er helt fantastisk! Se selv med her. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + 5 =

No Comments Yet.