Tilbered din mad fra kontoret

1 Min læsning

Belkin har begivet sig ind på området for udvikling af online køkkenudstyr i form af en gryde, der kan styres ved hjælp af din smartphone. Gryden hedder Crock-Pot Smart Slow Cooker, og er beregnet til at langtidskoge retter, uden at du er til stede. Det vil sige, at du med en tilhørende app på din smartphone kan skrue op og ned for varmen på gryden, slukke og tænde gryden med mere. Alt sammen uden selv at være i køkkenet, mens den koger.

Læs mere om Crock-Pots. Crock-Pot Smart Slow Cooker koster $130, kan ikke købes uden for USA endnu.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 1 =

1 Comment
 • Martin Nielsen
  marts 9, 2015

  Hvad er ideen med artikler som denne?

  Jeg forstår ikke artiklen, da overskriften lover mere end artiklen tilbyder. Artiklen kan altså ikke få en Michelin-stjerne. Jeg ville gerne kunne starte en ret fra kontoret, men jeg får ikke løst mit problem – selvom overskriften lyder “TILBERED DIN MAD FRA KONTORET”, men jeg kan ikke købe produktet.

  Derudover ville jeg forvente lidt mere kød, eks. noget baggrund, da overskriften trods alt tilbyder mig at tilberede min mad fra kontoret. Det ville være okay at jeg ikke kunne købe produktet, hvis jeg kunne få noget mere information. Jeg elsker slow-cooking. Når jeg tager hjemmefra, starter jeg min slow-cooker – og når jeg kommer hjem er min ret færdig. Hvilket måske også er årsagen til, at jeg slet ikke forstår denne artikel. Hvad er fordelen ved denne slow cooker? Jo, jeg kan regulerer under vejs – men der er ikke nødvendigt med en slow cooker – og slet ikke med en otte timers arbejdsdag + rejsetid.

  Jeg kan godt se meningen med at slukke for gryden. Men her vil det være billigere at købe en Wi-Fi afbryderknap, hvor jeg kan slukke for strømmen. Altså lige foruden at denne gryde kommer min mad på køl, så den ikke går til. Men det er næppe tilfældet.

  Sorry, men jeg forstår ikke denne artikel. Den mangler noget kød.