Tillykke til Moores lov, Google i Eu, Twitters beskidte tricks

1 Min læsning

Denne uge har budt på en stor fødselsdag i nørdland. Nemlig 50 års dagen for Moores lov. Mens vi kipper flaget for Gordon Moore han hans teknologiske fremskrivninger, skriver alle de store internationale medier fra Wired til Financial Times om vores egen Margrethe Vestager og den kamp hun har indledt mod søgegiganten Google.

800 mio. verdensborgere er hoppet på den Facebook ejede messenger service, som ikke er facebook messenger men nemlig Whatsapp og hos en anden social media gigant nemlig Twitter griber man til beskidte tricks for at lokke brugere væk fra live streamingtjenesten Meerkat og over til det Twitter ejede Periscope. Lyt til ugens Elektronista podcast hvor Christiane Vejlø snakker nyheder igennem med innovationsekspert Anja Hoffmann.

Shownotes

Gordon Moore fortæller om Moores lov.

Sagen om Google i Europa. Lyt evt. til program #157 hvor Elektronista var i Bruxelles for at undersøge det digitale Europa

Google prioriterer mobiloptimerede websites

Brug af IT. World economic Forum rapport

Twitter bruger beskidte metoder for at få brugere fra Meerkat til Periscope

Ugens appbefaling fra Anja Innovative language eller Duolingo

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 4 =

No Comments Yet.