TRE PODCAST APPS TIL DIN ANDROID MOBIL

2 Min læsning

Af Jan Kwiecien

Vi har tidligere bragt en guide til tre gode musikafspillere til Androidmobiler. Men hvad med podcasts? hvad skal man vælge når man vil høre sin ynglingsudsendelse på farten.

Du kan jo starte med Google Reader. Det fungerer, men ser noget skrabet og blegt ud. Men, men der findes en række spændende alternativer!

Listen ( altså lyt på engelsk) er også et Google produkt, men hvor Google Reader lister alle dine feeds op, har Listen en søgefunktion øverst, samt en lille menu.

Det er simpelt, giver overblik og virker – for det meste. Søgefunktionen er fx ikke optimal og har svært ved at finde dnaske podcasts. Et andet lille minus er, at den ikke har en widget til at smække på sine skærme.

Appen er gratis og kan fås på Android Marketplace.

Beyond Pod: Som noget særligt kan BeyondPod ud over lytte og hente nyheder også afspille videocasts. Man skal da også hoste en lille skilling op for appen. Men har du først gjort det giver BeyondPod dig smæk for skillingen. Du får et rigtigt godt overblik over dine udsendelser og nyheder. App’en er delt op i fire vinduer som du kan ’slide’ i mellem fra side til side. I ’vinduet’ yderst til venstre er en liste over kategorier. Herfra ’slider’ du hen imod din ynglingsudsendelse – hvor der yderst til højre (sidste ‘vindue’) er en decideret afspiller. Har du dine podcasts samlet på din google konto, kan du importere til BeyondPod, nemt og enkelt.

Appen kommer i en prøveversion som du så kan gå ind og købe efterfølgende

BeyondPod koster ca. 36 kroner for den fulde version.

OneCast: En ultrasimpel podcast app der blot har en søgefunktion hvorfra du tilføjer de ting du gerne vil høre. Derefter vil dine ting vises som ikoner på siden. Så simpelt kan det siges. Der er dog ingen widget til.

Appen er gratis på android market.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × three =

No Comments Yet.