INSPIRATOR, OPFINDER, MENNESKE-RIP STEVE JOBS

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Steve Jobs er død. En spydspids indenfor innovation og teknologi er væk. RIP Steve Jobs.

For kun to dage siden stod Tim Cook for første gang på scenen for at præsentere Apple produkter. Det var som om energien var lidt lav, som om produkterne var lidt kedelige, som om det hele bare ikke var helt godt nok. Stemningen på twitter var mildest talt skuffet.

Nu ved vi at Apple og Cook var tynget den dag. De vidste hvordan det stod til med virksomhedens grundlægger, leder, inspirator og innovator. Nu forstår vi bedre, hvorfor Apple eventen manglede noget. Det taget i betragtning var Apple keynoten faktisk noget af en bedrift.

Steve Jobs gjorde en forskel. Han insisterede på at brugervenlighed, design og funktionalitet kan ligge side om side i samme produkt. Med sin turn around af Apple og nye produkter som iPhone, MacBooks, MacBook Airs og ikke mindst iPads fik han avanceret teknologi spredt til almindelige mennesker og skabt teknologiglæde hos dem som ikke før havde interesseret sig for, hvad de brugte i hverdagen.

Da Steve Jobs for kort tid siden forladte sin post som CEO for Apple skrev vi om hans betydning for teknologibranchen. Idag vil vi gerne sige farvel til Steve med hans måske mest inspirerende tale nogensinde. Brug de 14 minutter og kom lidt rigere videre i livet. RIP Steve!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − 1 =

3 Comments
 • Lars Højholt
  oktober 6, 2011

  Våde øjne…

 • Karina
  oktober 6, 2011

  En utrolig inspirerende tale, fra en utrolig inspirerende mand!
  Det er en trist, trist dag!!

 • Allan Ohms
  oktober 10, 2011

  Tak. Fantastisk tale. Ikke mindst hans fortælling nr tre er jo hård.

  Steve gjorde en forskel i denne verden. Jeg er vildt inspireret af ham. Jeg har opkaldt min blog med inspiration fra Steve, som ofte spurgte teamet: hvad nu hvis. Det er et godt spørgsmål.

  Mange har fremhævet Steves hårdhed. Jeg kalder det ikke hårdhed, men konsekvens. Han ville noget og forventede noget og gav noget. Derfor frembragte han så meget nyt. Uden ham havde verden været fattigere,

  Tak for jeres fantstiske dækning og flotte nyhedsbrev.

  Kig gerne ind på http://www.allanohms.dk (en blog, der giver mig luft om alt muligt – retningen er bred og ikke endeligt fastlagt – gode råd modtages med begejstring).

  Mange hilsener fra Allan