TRINES WARDROBE ER UGENS ELEKTRONISTA

4 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Trine Kjær er stylist og modeblogger på trineswardrobe.dk, og så er hun  partner i reklamefællesskabet  looklab.dk  Læs hendes tips til gode blogs og hvordan man kan holde ferie- selvom man er blogger og har nye indlæg på hver eneste dag.

Hvorfor blogger du? Det var lidt af et tilfælde, at jeg startede med at blogge for snart 3 et halvt år siden. Jeg var begyndt at følge et par svenske modeblogs, og da jeg selv havde lidt ekstra tid på hånden – tænkte jeg, hvorfor ikke begynde selv? Jeg blev lyn hurtigt afhængig af at have min egen platform, hvor jeg kunne dele mine tanker omkring mode, og jeg har ikke fortrudt det siden.

Hvorfor er det nødvendigt med et annoncefællesskab som Looklab? Looklab gør det muligt for bloggere at fokusere på det de er gode til, nemlig at blogge, og så sørger looklab for at sælge annoncer på vores blogs samt teknisk hjælp, hvis vi skal have installeret en widget eller har andre problemer.
Hvad er dine tanker om fremtidens indtjeningsmulighed på blogs? Der er kæmpe potentialle i fremtiden – det kan vi se fx. i Sverige hvor mange bloggere længe har levet af at blogge. Vi er helt klart bagud i Danmark, men vi kan se efterspørgslen på annonceplads bliver større og større.. og virksomhederne efterspørger desuden at få os bloggere involveret på mange andre måder – fx. som kampagnemodeller, ambassadører osv.

Hvad er din yndlingsgadget lige nu? Som blogger kan jeg selvfølgelig ikke leve uden en computer. Jeg har de sidste par år haft Macbook Pro 15” – den er fantastisk, og jeg er og bliver en Mac pige! Desuden er et godt spejlrefkles kamera et must. Lige nu bruger jeg et nikon D3100, men vil gerne have et nikon D5100. Min absolut favorit gadget er min iphone – Den er en forlængelse af min arm, og jeg bruger den til at organisere aftaler, påmindelser, blogging, spille, følge med, høre musik, til at tage billeder og så selvfølgelig til at tale og sms’e! Jeg kan absolut ikke undvære den… jeg elsker at alt er så intuitivt på den.

Hvad ønsker du dig? Jeg har de seneste år virkelig gerne vil have en iMac 27 tommer – 3.1 GHz computer. Jeg bruger det meste af dagen foran skærmen, og derfor vil jeg virkelig få gavn og glæde ved at blive upgradet. Og så er det slet ikke et urealistisk ønske – jeg håber på at købe en her i løbet af foråret.

Er der noget du synes nogen bør opfinde? Jeg mangler virkelig en rengøringsrobot! En der virker ordentligt – vel og mærke! Jeg ved man kan betale sig for rengøringshjælp, men jeg vil have en, der kan støvsuge dagligt, pudse vinduer, vaske tøj og alle mulige andre ting – som livet er for kort til, og så skulle den ikke fylde så meget. (Man kan jo starte med en støvsugerrobot red.)

I hvilke sammenhænge er gadgets og teknologi rigtig lækkert? Jeg er helt klar æstetiker, så for mig er design virkelig vigtigt. Næsten vigtigere end funktionalitet – selvom jeg ikke er meget for at indrømme det! Ellers er jeg vil med ting, der gør livet nemmere – som fx Siri på iPhone (stemmeassisten red.) – hun mangler dog finpudsning, men tænk den dag det virker ordentlig, og man slet ikke behøver at trykke på taster længere, men blot kan diktere alt ting – det er smart, og det sparer tid.

Hvilket website vil du gerne anbefale til andre og hvorfor? Jeg bruger primært modewebsites i kraft af mit arbejde. Fashiolista.com er en ret sej side, hvor man kan samle sin ultimative ønskeliste inden for mode ved at like (via en fashiolista hjerte widget) items på diverse website. Style.com besøger jeg dagligt især under modeugerne og så er weheartit.com genial, hvis man søger for inspiration – her er de smukekste billeder samlet og ellers er jeg meget afhænging af twitter.com

Har du en favorit mobilapplikation lige nu? Jeg er helt klart med på Wordfeud bølgen. Scrapple har altid været et af mine favorit spil, så for mig er det helt genialt at kunne spille det med mine venner. Ellers bruger jeg twitter og facebook applikationerne helt åndssvagt meget. Hver gang jeg er på farten – eller lige har et par minutter – tjekker jeg opdateringer. WordPress app’en bruger jeg også flittigt, da jeg kan blogge direkte fra mobilen via den.

Kan du anbefale nogle personer eller sider man bør følge på Twitter eller Facebook eller i et nyhedsbrev? Jeg følger så mange skøre mennesker på twitter. Charlie Sheen er især god underholdning, og ligeledes er Gordon Ramsay.

Har du et teknologi tip til andre? Målgruppen til dette tip er måske lidt begrænset… men efterhånden er der alligevel virkelig mange der blogger!! Det har reddet min hverdag, at jeg fandt ud af at man kan time sine blog indlæg via wordpress. Efter det har jeg pludselig kunnet holde et par dages ferie, men bloggen kører alligevel uden problemer.

Hvor kan man følge dig? Trineswardrobe.dk – Facebook – Twitter @Trineswardrobe  

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × four =

1 Comment
  • gjawua
    juni 10, 2012

    Ugens Elektronista er Trines Wardrobe | I was recommended this blog by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my problem. You’re amazing! Thanks! your article about Ugens Elektronista er Trines Wardrobe |Best Regards Craig