TUSHNOTER OG RØDE STREGER PÅ DIGITALT BILLEDE

2 Min læsning

Af Maria Lysgaard Pedersen

Røde streger og tush hen over et digitalt billede? Ja for Skitch er et genialt noteværktøj som er både kreativt og praktisk. 

Jeg bruger selv min iPad rigtig meget til noter. Er stor fan af Evernote som – efter min mening – er et af de beste noteværktøjer. Ud over deres standardnoteværktøj som kendes på det grønne logo med elefanten (prøv det hvis du ikke allerede bruger det), har teamet bag Evernote begået endnu et lækkert noteværktøj. Skitch er super kreativt og en helt anden måde at tegne og kreere noter på. Og naturligvis snakker det sammen med Evernote

Med Skitch kan du tilføje pile, boxe, tekst…alt hvad du har lyst til på screenshots, fotos eller på et helt blankt lærred. Genialt! Lad mig komme med et eksempel: du finder en sej hjemmeside mens du surfer på din iPad. Tag et screen shot ved at trykke home og powerknappen ned samtidig. Find dit screenshot i Skitch. Sæt en cirkel/en pil/et kryds ved det der fanger dig. Del det omgående med dine venner via Twitter, Facebook, mail eller send det til din Evernote-konto.

Skitch er nemt at gå til og giver dig fantastiske muligheder for at brainstorme og tage kreative og brugbare noter. Hvis du har en stylus-pen er det endnu nemmere at være kreativ med Skitch.

Skitch for iPad kan hentes her. Evernote kan hentes her (Evernote fungerer både til pc/mac, android/ios og synkroniserer automatisk mellem dine gadgets)

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + 16 =

3 Comments
 • John Balch Olsen
  januar 6, 2012

  Det er en udemærket side, I har lavet; men er I ikke faldet LIDT for meget på halen for Apple Ipad?
  Som I sikkert kan forstå af ovenstående, så har jeg en mobil med Android, som jeg er meget glad for. Derfor ville det være dejligt, dersom I også gav lidt nyt vedr. apps, gadget m.m. til dette system.
  Mvh
  John

 • Helle
  januar 19, 2012

  Skitch fås også til android :)

  • christiane
   januar 19, 2012

   Hej Helle
   Fedt tak. De fleste Elektronista skribenter bruger iPad og iPhones i hverdagen, og da det i praksis ofte er Apple der kommer først med de nye apps kan der være en tendens til at vi hæder lidt til den side :-) Så super fedt med input fra dig! Tak! Når det så er sagt, så prøver vi aktivt at sætte mere fokus på Android og er rigtig glade når vores Android læsere kan tilføje. I den nærmeste fremtid kommer der faktisk også en artikel som påstår, at Android er langt bedre end iOS :-)

   Bedste hilsner
   Christiane