UGENS ELEKTRONISTA ER MICHELLE HVIID

3 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Velgørenhed, dating og innovation er nøgleord for Ugens Elektronista. Michelle Hviid er indehaver af runningdinner.dk Hun holder foredrag om innovation og iværksætteri, har bestyrelsesposter, er ambassadør for Dansk Røde Kors, medlem af www.kvinderforindflydelse.dk og meget mere.

Men hvad tager Michelle med i karbad, og hvad mener hun, når hun siger “hausfrau” gadget?

Hvad er din yndlings gadget lige nu: Jeg har et stærkt afhængighedsforhold til min iPhone 4 32 Gb. Jeg er på nummer to fordi de er så forbandet fintfølende, når det kommer til stengulve, og jeg er åbenbart klumpet! Den er det første jeg tjekker, når jeg vågner om morgenen- for mails, facebook og smser. Den er det sidste jeg kikker på om aftenen inden jeg falder i søvn for at tjekke alarmer og aftaler til næste dag. Min iPhone og min iPad følger mig overalt. Viser mig vej, holder mig i kontakt med omverdenen. Snedigst af alt kan jeg mere eller mindre passe mit daglige arbejde alle steder fra.

Xbox Kinect

Hvad fylder ellers? Vores Xbox Kinect er et kæmpe hit siden juleaften. Nyeste tilføjelse er et skateboard/snowboard så vi kan stå på snowboard på stuegulvet.

Roomba Robotstøvsuger

Jeg vil da også nævne Roomba støvsugeren (robotstøvsuger red) som jeg har haft i 4 år. Jeg har slidt flere op undervejs, men i nybygget lejlighed med 180 kvm gulv uden karme er den genial. Min Kitchenaid må også på en top 5. Jeg elsker at bage, men hader dej på fingrene. Min kitchenaid kører næsten dagligt. Total hausfrau gadget.

Hvad ønsker du dig? Jeg har i mange år haft DAB radio i badeværelset ved badekarret. Nu må jeg upgrade til et BOSE anlæg til min iPhone i stedet. Så jeg kan høre lige det, jeg har lyst til, når jeg tager lange karbade.

Er der noget du står og mangler i din hverdag? Jeg gad godt have sådan en dims som varmer min bil op, så jeg ALDRIG skal isskrabe den om morgenen mere. Og så en push notifikation 6 gange dagligt med et billede af et glas vand. Jeg får IKKE drukket vand og det ville være smart. (prøv NotifyMe app til iPhone red. )

Har du en favorit mobilapplikation lige nu? Jeg er så kludret til at passe på mine tine og synes at ”Find min iPhone” er genialt. Jeg er på vej på ferie og er helt vild med de forskellige rejseapps.

Hvilket website vil du gerne anbefale til andre og hvorfor? Jeg elsker amerikanske hammacherschlemmer.com som sælger alt fra telefonbokse som er bygget om til brusekabiner (med telefon) til  enmandsubåde og flydende trampoliner med 5 meter i diameter. Jeg besøger altid butikken, når jeg er i NYC men jeg har aldrig købt noget. Men man har jo lov at drømme.

Find mobilen


Hop ind i Michelles verden på Runningdinner.dk og michellehviid.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − three =

2 Comments
 • Anne Mette
  april 19, 2011

  Jeg så Michelle Hviid til en workshop på Aalborg Universitet i sidste uge og er totalt fan :D

 • christiane
  april 19, 2011

  Ja hun er en rigtig cool chick!

  Christiane