LILLE APP PÅ MOBILEN DER-ER JEG SMUK?

2 Min læsning

Ud fra placeringen af punkter regner app’en dit ansigts skønhed ud

Af Jan Kwiecien

Få appens ord for at du er køn med Vanity – en skønhedsudregner. For et par år siden kom Vanity app’en ud til iPhonen. Vi har taget et kig på Android versionen der identisk med iPhone versionen, ’rater’ et ansigts skønhed fra 1-10.

Det her er en af de apps man går lidt rundt om, før man installerer og får vurderet sit eget ansigt. Selvom man går og tror sig fri for forfængelighed, kan man alligevel ikke helt undgå at skæve til Vanity app’ens bedømmelse.

Tag et nyt billede, eller upload et gammelt, og følg programmets anvisning og placer prikkerne rundt omkring i ansigtet.  Det kræver en lille smule fingerfærdighed (for mig) at placere prikkerne helt præcist. På en skala fra 1-10 vurderer den så din skønhed – alt sammen udregnet efter det ældgamle benhårde matematiske ’Golden Ratio’ princip – ingen subjektiv vurdering her! Det var en anelse svært at placere prikkerne perfekt, så sørg for at vise app’en frem før festen kommer for godt i gang.

Det hjælper også hvis man lige ser introvideoen igennem først (jeg gjorde det fx spejlvendt og placerede en prik mellem øjnene i stedet for på næsetippen hvilket gav en score på 4.1 (godt nok er jeg ikke model, men alligevel). Der er ikke nogen nævneværdig forskel på iPhone – og Android versionen, andet end den manglende ’pinch zoom’ funktion til android (hvilket undrer en, da android systemet understøtter denne).

Har du prøvet Vanity app’en? Del din score med os! Kom nu! Vi vil altid synes du er smuk inden i ;-)

Du kan købe Vanity på Android Market eller App Store til ca. 16 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eight − 4 =

No Comments Yet.