Undgå tøjspild: Gadget giver din gamle sweater nyt liv

1 Min læsning

Du kender det sikkert: Trøjen der var superfed, da du købte den, men som efter kun kort tids brug og en enkelt vask fnugger og er blevet grim. Eller hvad med den gamle sweater-klassisker, der er produceret i en lækker kvalitet, men som efter mange års brug er blevet lidt træt at se på?

Det nemmeste er at smide væk og købe nyt, men vil du gøre noget godt for din pengepung – og ikke mindst miljøet, så invester i en klassisk affnugger-gadget. Teknikken er simpel – den fungerer som en barbermaskine, der trimmer overskydende fnug og løse tråde væk.

Her på redaktionen har vi haft stor glæde af Singers batteridrevne fnugfjerner. En helt enkelt gadget, der er nem at betjene. Du kan også bruge den til fx tørklæder, tæpper og uldfrakker.

Sådan gør du: Læg det befnuggede klæde fladt på et bord. Kør fnugfjerneren hen over klædet. OBS! Pas på med ikke at trykke for hårdt, da du risikerer at ‘trimme’ hul i tøjet. Pas især på med fine bluser af cashmereuld og lignende.

Singer fnugfjerner kan fås for 99,00 kr.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × 4 =

3 Comments
 • Christoffer
  januar 8, 2019

  Kan også anbefale, at den kan benyttes på stofsofaer, hvor stoffet også kan komme til at fnugge/lave små kugler.

 • Jeppe
  januar 11, 2019

  Det er et fint produkt.

  Vi har brugt det i mange år. Det er i øvrigt sjovt, at et produkt, der har været på markedet før de første ‘gadgets’, nu pludselig selv er blevet en gadget.

  • Sofie
   januar 11, 2019

   Jeps jeg tror, jeg fik min første i en pakkeleg tilbage i 90’erne!
   Den kan fås i Tiger-butikkerne til nogle-og-tyve, i de fleste supermarkeder og selvfølgeligt i genbrugsbutikkerne med jævne mellemrum (men så kan det selvfølgeligt være alle mulige andre mærker)