Ups! – har du husket Mors Dag? Her er en buket gode, digitale ideer

1 Min læsning

Det er Mors Dag på søndag. Og jo jo. Blomster og chokolade er altid dejligt. Men vil du gerne overraske? Værsgo: Her er en buket gode ideer – som kan ordnes i sidste øjeblik. Naturligvis med et Elektronista-twist.

gavekortet-her-og-nu-e1399465490796
På gavekortportalen gavekortet.dk kan du købe et VÆLD af forskellige gavekort til mere end 150 forskellige butikker og oplevelser. Og hvis du gerne vil overraske, så er det jo bare et købe et gavekort til en ballonflyvning hen over det smukke maj-danmark. Hop selv med i ballonkurven for øget romantik og/eller familie-bonding.

Er budgettet lidt mindre, og er din mor (eller dine børns mor) en rigtig vovehals, kan du også give en tur i en F16-flysimulator.

Men der er selvfølgelig også mulighed for mindre actionprægede og betydeligt mere afslappende ting, såsom rygmassager (altid et hit) eller et gavekort til Matas (altid brugbart). Eller hvad med et forudbetalt gavekort til iTunes?

Og ja, også her er der godt nyt til ups!-sidste-øjebliks-typen: Du kan også købe et ”her og nu”-gavekort, som kan leveres via mail eller sms.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − twelve =

No Comments Yet.