USENSORERET PLAYBOY PÅ IPAD

1 Min læsning

Apple er kendt for at være meget bonerte. Selv Ekstra Bladets side 9 piger har haft problemer med at få – ja brysterne indenfor. Hvilket har fået EB høvding Poul Madsen til at skælde ud på samtlige danske medier. (Det er jo en del af dansk kultur ikke????).

Nu lover selveste Playboy legenden Hugh Hefner via Twitter, at hele Playboys bagkatalog- inklusiv samtlige gård/gade billeder kommer på iPad. Kan det virkelig passe at Playboy har overtalt den nu sygemeldte Steve Jobs som ellers er så meget i mod full frontal som man siger i branchen? Eller er der tale om at Playboy kommer andre veje end gennem appstoren?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − twelve =

4 Comments
 • Lars Sommer, SommerCPH
  januar 19, 2011

  Det kan også være det er en af de såkaldte WebApps. Dem har man utroligt mange muligheder med, og der har Apple ingen restriktioner overhovedet.

  Mit dilemma med EBs reaktion i den her sag, er simpelthen at det for mig svarer til at købmanden nede på gadehjørnet bliver tvunget til at sælge porno, eller for den sags skyld noget specifikt wienerbrød.

 • Søren Hugger Møller
  januar 20, 2011

  Det re “bare” en webapp de laver og altså ingen Playboy i Apple App Store…

  “We are releasing a web-based subscription service with Bondi Digital Publishing that will give users access to every issue of Playboy both past and present. The service will be iPad compatible and will utilize iPad functions.”

  http://blogs.forbes.com/jeffbercovici/2011/01/19/relax-everyone-apple-isnt-bending-its-rules-for-playboy/

 • christiane
  januar 20, 2011

  Tænkte det nok- tak for opklaringen :-)
  Christiane

 • Søren Hugger Møller
  januar 20, 2011

  På den måde kan de også undgå at Apple tager 30 % af indtjeningen foruden at slippe for reglerne :)