Apples bedste iPhones nogensinde?

3 Min læsning

Det er efterhåndende en stående joke for alle der følger med i Apple keynotes. Hver ENESTE gang de præsenterer noget nyt, gør de et stort nummer ud af at sige at det er “den bedste nogensinde”. Som om man kunne finde på at præsentere en ny model, som var dårligere end den forrige? Blot et blandt mange små og store marketingtricks, der ruller sig ud, når Apple som den absolutte konge af keynotes udkommer med nye devices, vi bare MÅ eje.

Men hvad er så iPhone nyhederne fra Apple? Jeg har set keynoten så du ikke behøver. (Men du kan hvis du vil. Den ligger tilgængelig fx. under Apple events app’en på Apple tv). Efter en smuk naturagtig musikvideo som på alle måder signalerer et sundt liv, vi gerne vil leve, kommer Tim Cook som vanligt på scenen. Herefter går det slag i slag fra det ene nye produkt til det næste. Præsenteret af et line up af unisex Apple medarbejdere. Produktionsværdien er skyhøj. Her er oversættelsen af hvad du skal vide. Og nej det blev ikke året, hvor der kom noget vildt revolutionerende. Og det er altid en god idé at overveje om man måske kan nøjes med den mere miljøvenlige løsning, at købe en brugt iPhone.

De bedste iPhones nogensinde? Til kenderen
I luksuskategorien har vi iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max. Det er her du handler, hvis du vil have det bedste og dyreste, og hvis du vil signalere, at du ikke går på kompromis og iøvrigt har kæmpe store lommer og hænder til en 6.7 eller 6.1″ telefon.

Der er grundlæggende mere af det hele. Bedre batterilevetid, bedre chip (hurtigst selvfølgelig), bedre skærm, bedre 5G og bedre kamera. Særligt interessant er de nye kameraer med vidvinkel, ultravidvinkel og tele. Proserien er bestemt til kamerafreaks. Du kan tage meget detaljerede billede close up af fx. blomster med makrofotografering på det nye ultravidvinkelkamera og der skulle være op til 2,2 x bedre ydeevne i svagt lys. Hvis du har en instruktør i maven, så kan du angiveligt lave videoer i gigakvalitet med den nye filmiske funktion, som giver bedre overgange med dybdeskarphed, makro med tidsforløb og slowmotion samt bedre ydeevne i svagt lys. Der er simpelthen endnu flere muligheder for professionel fotografering, f.eks. forbedret telezoom, Fotoformater samt ProRes og videooptagelse i Dolby Vision. (Men seriøst. Kameraet i iPhone 12 Pro er også vildt godt. Bare ikke SÅ godt).

iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max fås i fire farver grafitgrå, guld, sølv og den helt nye skyfri blå (som åbenbart har været ekstra svær at lave og derfor er ekstra lækker). Lagerplads på 128 GB, 256 GB, 512 GB og, som noget helt nyt, 1 TB. iPhone 13 Pro koster 8.999 kroner og iPhone 13 Pro Max 9.699 kroner. Kan forudbestilles fra fredag den 17. september, og de vil være tilgængelige fra fredag den 24. september.

De næstebedste iPhones nogensinde? Til ca. alle andre

Der skal være en iPhone til os alle (altså lige bortset fra dem, der simpelthen ikke har råd til luksustelefoner, de må til Kina og lede efter noget overvågningsbras. Bare ærgerligt). iPhone 13 serien er Hr. og Fru Danmark og alle deres børn- telefonen. Danmark er nemlig et af de lande i verden, hvor flest borgere vælger iPhone. Og du kan nøjes med at slippe “sølle” 6000 kr. på en telefon her. Det er også telefonen til dig, der ikke orker en kæmpe Pro Max skærm. iPhone 13 er 6.1″ (som iPhone Pro) men den lille bitte iPhone 13 mini er 5.4″ og lidt mere handy. Men ser du meget video på din telefon, skal du måske tage det i betragtning, når du vælger.

Farveudvalget i denne serie vidner om at det er en telefon der skal nå bredt ud.

iPhone 13 og iPhone 13 mini fås i lyserød, blå, midnat, stjerneskær og (PRODUCT)RED med en ny dobbelt så stor kapacitet på 128 GB for basismodellen samt kapaciteter på 256 GB og 512 GB. Kunder kan få iPhone 13 til 6.999 kroner og iPhone 13 mini til 6.199 kroner.  

Det var vel ca. det du har brug for at vide om de nye iPhones. Eller er der en feature du har lagt mærke til som er afgørende for dig? Sidder du allerede klar til at bestille?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + 16 =

No Comments Yet.