VÆLG VINEN PÅ IPAD HOS GORDON RAMSAY

2 Min læsning

Af Sidsel Birkholm

På Gordon Ramsays nye steak- og skaldyrsrestaurant i Las Vegas tilbydes gæsterne at vælge vinen direkte på en iPad. (Men en dansk restaurant var hurtigere).

Bestiller du bord på Gordon Ramsay’s nye steak- og skaldyrsrestaurant i hjertet af Las Vegas skal du ikke blive overrasket, når du i stedet for et stort læderindbundet vinkort får stukket en iPad i hånden når du skal til at vælge den rigtige vin til dit halve dusin østers.

I erkendelse af, at mange gæster ikke kan finde hoved eller hale i et traditionelt vinkort og ofte i stedet blot lader fingeren vælge en tilfældig vin, så har den engelske kok Gordon Ramsay valgt at indføre iPads med et interaktivt vinkort i mange af sine restauranter.

Gæsten kan nu på iPad’en browse igennem vinlisten, se billeder af de forskellige etiketter, få beskrivelser  og søge en ønsket vin ud fra søgekriterier som f.eks. rød, hvid, rosé eller dessert. Det er også slut med at gæsten ønsker en vin fra listen som efterfølgende viser sig at være udsolgt. Kun vine, der er på lager vises på skærmen.

Gordon Ramsay har haft stor succes med de interaktive vinkort i England. Og ved åbningen af Gordon Ramsay Steak i Las Vegas har han valgt også at prøve iPad løsningen af for første gang i USA.

Det interaktive vinkort på ipad hedder SmartCellar og er udarbejdet af Incentient. 

Ønsker du at bestille bord på Gordon Ramsay Steak i Las Vegas kan telefonnummeret findes her.

Synes du også det lyder lækkert med et interaktivt vinkort eller foretrækker du de traditionelle læderindbundne bøger, når du er på restaurant?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − 4 =

2 Comments
 • Mika
  juli 19, 2012

  Det er så super smart og det virker rigtig godt i praksis.
  Jeg er netop hjemvendt fra Las Vegas hvor vi oplevede dette på flere at restauranterne vi spiste på, bla Cut af Wolfgang Puck.
  Tak for en god blog.

 • Thomas
  juli 23, 2012

  Det er et afsindig fedt koncept, at man får en iPad istedet for et menu- eller vinkort :-) Det kunne være super fedt, hvis dette var standarden indenfor de næste 10 år!