Verdens nemmeste dagbog

1 Min læsning

Skriver du dagbog? Eller mangler du en let måde, at nedfælde minder eller små notater på farten, så du ikke glemmer et dejligt øjeblik, dine gode idéer eller børnenes guldkorn? Så tjek lige Day One app’en.
hero-three-iphones

Day One app’en er den perfekte og hurtige måde at skrive dagbog på. Et billede med en kort tekst, en længere beskrivelse af en mindeværdig begivenhed eller en idé, du skal have nedfældet på farten – alt sammen oprettes så let som ingenting og ligger herefter som overskuelige historier, der er lette at sortere, bladre igennem og finde tilbage til senere.

På den måde fungerer app’en som facebook, twitter eller instagram, bortset fra at dine opdateringer er til dig selv og ikke hele verden. Således kan du skrive alle de der ting, som du har lyst til at nedfælde men ikke har lyst til at dele med alle dine sociale kontakter.

Day_One___A_simple_Journal_for_iPhone__iPad_and_Mac_App_Store-3

App’en findes til både iPhone, iPad og Mac og synkroniserer naturligvis indholdet, så du kan skrive et indlæg mens du arbejder ved din computer og senere læse eller redigere i det, når du sidder med din iPhone. Find den til 32 kr. i appstore.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × three =

No Comments Yet.