Video- Elektronista tasken on the go i London

2 Min læsning

Jeg stod for et par år siden og manglede en taske, som både tog mit digitale liv OG mit krav om lækkert design seriøst. Da sådan en taske ikke fandtes på markedet blev jeg jo nød til at lave den selv og projektet med at lave verdens første stilfulde, digitale håndtaske gik igang. Som partner til projektet ønskede jeg mig en partner, som virkelig forstod behovet og det fandt jeg da jeg blev introduceret for det engelske taskemærke Knomo.

Jeg kom til Knomo med grundidéen om den åbne, overskuelige taske. Kravet var, at den skulle have masser funktionelle rum til diverse gadgets, den skulle kunne åbnes helt og ligge flat, så alt indholdet var nemt tilgængeligt, den skulle kunne lade devices på farten og den skulle være i høj kvalitet og med et virkelig eksklusivt design, uden at det gik ud over funktionaliteten. Det var for mig enormt vigtigt at være fuldstændig inde over designprocessen hele vejen og jeg har virkelig gjort noget ud af at gennemtænke hver eneste lomme i tasken. Det hele inklusiv det indbyggede batteri er baseret på et behov almindelige dametasker ikke dækker. Knomo Elektronista tasken blev resultatet. Videoen her er optaget i forbindelse med Elektronista taskens launchfest i London. Der var en fantastisk gruppe af virkelig seje journalister fra både tech og fashion. Efterfølgende er tasken blandt andet blevet omtalt af britisk ELLE.

Elektronista tasken forhandles hos Grannysmith.dk online eller på Gazata Østerbro, Humac Magasin Århus, Humac Magasin København, Humac Lyngby, Humac Clemenstorv Århus, Humac Vesterbrogade. Den kan også bestilles fra Knomo’s online store.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − eight =

No Comments Yet.