Video- Kunstig intelligens producerer snak om digital ansvarlighed

1 Min læsning

Hvad sker der med Elektronista programmet, når Radio24syv lukker? Hvad kom der ud af Disruptionrådet? Hvorfor var åbne dataetiksaloner så vigtig en del af arbejdet med ekspertgruppen om dataetik? Og kan digital ansvarlighed være en konkurrencefordel? Alt det kan du høre mere om i videoen fra Charlie Tango.

Den her uge havde jeg fornøjelsen af at være gæst hos min gode kollega Tim Frank Andersen i hans Charlie Talks, som sendes live på Facebook. Jeg har haft Tim som gæst mange gange, så det var lidt anderledes at være i den varme stol. Hvad der dog gjorde oplevelsen ekstra interessant var hele studie set up’et som kører på kunstig intelligens. Et ret simpelt kamera producerer selv samtalen ved at klippe mellem tre forskellige indstillinger som Tim har defineret på forhånd. Man kan vælge mange flere. Sådan et studie vil jeg også have! (Jeg ville dog nok vælge liiiige at snippe den sidste bid af videoen, hvor det ser ud til at jeg har taget coke! :-D)

Hent anbefalingerne fra ekspertgruppen om dataetik her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 3 =

1 Comment
  • Thomas
    august 6, 2019

    Rigtig godt interview! Jo større udviklingen på den digitale front bliver, desto større bliver ansvaret for verdens ledere…