Video-Vild trailer for Game of Thrones sæson 5

1 Min læsning

Games of Thrones fans jubler! Sæson nummer 5 får premiere på HBO Nordic den 13. april. Traileren er ude og i vanlig GoT stil er der sex, had, hævn, spænding, uhygge og følelsen af at alt kan ske. Et lydspor med en særlig dramatisk udgave af David Bowies Heroes lægger en ekstra sejt lag ind over traileren. Og noget tyder på at unge Arya og sværdet Needle kandiderer til tronen. Glæder vi os? Tror jeg nok vi gør! Hvem holder du med?

Game of thrones er en tvserie bygget på bogserien af samme navn. Forfatteren George R.R. Martin har skrevet bøgerne løbende og fortæller i klippet herunder hvordan han ønsker at læserne/seerne ikke må føle den tryghed de normalt har omkring en histories helt. Intet i Game of Thrones skal være sikkert. Hvilket også har gjort den her serie så unik. Det betyder så samtidig at skuespillerne konstant frygter for deres liv.

Og så er der et hysterisk morsomt klip hvor Martin fortæller hvorfor han bruger en DOS maskine med Wordstar 4.0 til at skrive bøgerne på. Det har noget med stavekontrol at gøre og det er freakin´sjovt. Se det!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − twelve =

No Comments Yet.