Vidste du at du betaler 87 kr. i kvartalet for at modtage breve fra TDC?

1 Min læsning

Hos TDC kan du have et telefonabonnement. Du kan også have bredbånd og tv abonnement. Men vidste du, at du som kunde også har betaler for et brevabonnement fra TDC? Det vil sige, når TDC sender dig et brev om deres tjenester, så betaler du for det. Faktisk hele 29 kr. om måneden. Det svarer til 3 breve om måneden! Også selvom du slet ikke modtager nogle breve. Det er lige meget om du bruger “tjenesten” eller ej. Et abonnement er et abonnement. Du betaler altså fast for at TDC kan sende dig breve- eller lade være.

Kikker du på din regning vil du dog ikke umiddelbart få øje på gebyret, da det jo netop er noteret som “abonnnement”. Det lyder jo meget fredeligt. Du ved jo godt du har et abonnement hos TDC. Du ved måske bare ikke, at der er tale om et ekstra “gebyrabonnement”.

Du kan faktisk undgå det her helt igennem unødvendige gebyr. Men du skal arbejde for det. Ring ind på 70 70 30 00 (og vent i 100 år) og så bed om at få flyttet korrespondance til mail. Så er du hver måned 29 kr. rigere.

Kendte du godt til brevgebyret? Har du meldt det fra?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three − 2 =

2 Comments
 • Jens Christian
  januar 12, 2015

  I stedet for at ringe til TDC, kan man selv fixe det i deres online selvbetjening. TDC har endda lavet en FAQ om hvordan man gør: http://bit.ly/1z0dVtz

  /JC

 • Christiane Vejlø
  januar 14, 2015

  Hej Jens Christian
  Fedt tip! Tak.
  Christiane