VIDUNDERLIG OVERSPRINGS-APP

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Åhh hvor jeg dog elsker at smække benene op på bordet, samle en lille kugle af papir, sigte og ramme papirkurven nogle meter væk. Hvilken tilfredsstillelse man dog føler. Man kikker sig omkring. Var der mon andre på kontoret som opdagede ens NBA talent?

Jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange træer der har måtte lade livet,  for at jeg gennem tiden har kunne pleje mit ego med gode papirkastningsresultater. (Har naturligvis altid benyttet brugt papir! Er ikke samvittighedsløs!).

Nu har jeg fået en dejlig grøn app, der giver mig præcis de samme muligheder. Inklusiv sure kollegaers bemærkninger, telefoner der ringer, forstyrrende træk fra en nærtstående fan og den helt perfekte hule lyd, når man rammer.

Paper toss er simpelt, hjernedødt og ligegyldigt. Præcist som gode overspringshandlinger skal være. Kast en krøllet papirsbold i en affaldskurv. Sværhedsgraden øges af den sidevind viften skaber.

Har du en  yndlings-oversprings-app? Lad os dele guilty pleasures.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − three =

No Comments Yet.