VIND IPHONE HØJTALER I ELEKTRONISTA BINGO

2 Min læsning

Elektronista Inbox Magasinet giver dig nu chancen for at vinde en hamrende lækker iPod/iPhone højtalerdock og ikke nok med det! Vi kører bingostilen og kaster en sprød sidegevinst til din BFF med i puljen!


“Prøv lige at høre det her nummer”. Du sætter din iPhone på højtaler for at afspille den vildeste sang for dine venner. Men det lyder bare ikke skide godt, når basser siver ud af de tynde højtalere. Nogle gange skal der altså bare blæses en ordenlig fest igang og skrues op så alle kan lytte med. Se nederst hvordan du og din ven vinder Elektronista Bingo!

Hvis du har et i-device (iPod, iPad, iPod touch, iPhone), så er der en god chance for, at du virkelig godt kunne bruge en god højtaler til musikken. Til hyggelige søndage med jazz eller hidsige fredage med cocktails og dansesko.

Elektronista har fået fingrene i den sprit nyt Octiv 650 fra Altec Lansing. Der er god stil og endnu bedre lyd, når man smider sin iPhone i docken. Højtaleren er lækker og diskret og fylder utrolig lidt i forhold til den bombastiske lyd, den kan levere.

Med Octiv 650 kan du også sætte højtaleren til dit tv og se film direkte fra dit iDevice på fjernsynet. En lille ekstra detalje er app’en Music Mood som giver dig adgang til en række lyd og videostemninger som “havets bølger”, “en knitrende pejs” eller “en regnvejrsdag”.

Du kan vinde den lækre højtalerdock og samtidig charme dig ind på en gadgetglad ven eller veninde. Se her hvordan:

1. Fortæl en gadgetglad ven eller veninde om det ugentlige Elektronista Inbox Magasin.

2. Gå på Elektronista Facebook siden og skriv “Bingo! Octiv 650 til mig og sidegevinst til @indsæt vens navn “

3. Vinderne vil blive offentliggjort i Elektronista Inbox Magasinet, som i begge skal være modtagere af for at vinde.

Skriv dig og din ven op til Inbox Magasinet her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 × 2 =

No Comments Yet.