PEJSEHYGGE-PÅ IPAD

1 Min læsning

Er der noget mere hyggeligt i denne kolde tid end knitrende brænde og gyldne gløder og flammer i en åben pejs? Glem alt om optændingsbriketter og røg i stuen. Men Fire HD applikationen til iPad kan man forvandle en almindelig reol til et åbent ildsted på få sekunder.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvilke steder en pejseapp kan sprede hygge. Trænger kontoret til lidt digital varme? Hvad med soveværelset? Eller bagsædet i bilen? Eller hvad med at bytte duftlysene på badeværelseshylden ud med en hyggelig ild, under julens mange hyggelige middagsselskaber?

Bliver du træt af flammerne kan du med xx nemt skifte til brændende kul eller stearinlys og helt ideelt til nytårsaften- fyrværkeri med tilsvarende festlig og autentisk lyd fra springende raketter.

Denne bunke af iPad vinterhygge koster dig ikke mere end 6 kr. Måske en sjov adventsgave, til en iPad ejer du kan lide at hygge med?

Artiklen kan også læses på Berlingske Tidendes app sektion som Elektronista.dk leverer app anmeldelser til.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen + 8 =

1 Comment
  • ulla eskandani
    december 22, 2010

    Unfortunately my husband already bougth my Xmas present! But I want this I-Pad fireplace!!!