WHAT2SHAKE – NÅR TEENAGERPIGER KEDER SIG

2 Min læsning

What2shake er en gratis app, lavet af Viunge.dk med udgangspunkt i sætningen: ”Jeg keder mig”. Ideen med app’en er at give teenagepiger gode ideer til aktiviteter alt efter, hvilken situation de er i, og om de er alene eller sammen med veninderne.

What2shake er inddelt i forskellige scenarier alt efter om du er i skole, på værelset, på nettet eller sammen med veninderne. Det er også muligt at vælge om du er “lidt forelsket” og trænger til scoretips eller om man er “så lækker” og måske lige står og mangler opskriften på en hjemmelavet hårkur!

Vælg en kategori og klik på “ryst mig” ikonet – og ryst så mobilen. Så vil What2shake app’en vise dig en situationsbestemt aktivitet, der fordrive din kedsomhed! App’en indeholder alt fra små sjove ideer, som at give penalhuset en kreativ makeover eller større udfordring, som at konkurrerer mod en veninde i at blive hurtigst færdig med lektierne, den første der taber skal give læreren et æble!

What2shake er allerede blevet et hit med intet mindre end 14.400 downloades på 2 uger, og har fået plads på toplisten over de mest populære gratis apps i Danmark. Keder du dig? – What2shake fortæller dig hvad du kan lave! Men først skal du downloade app’en enten via din iPhones AppStore og via din Androids GooglePlay

Hvilke andre apps oplever du som populære hos teen publikummet?

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 + 9 =

No Comments Yet.