Lenovo gør det igen- ultraflex yogatablet forener tablet og laptop

2 Min læsning

Er du ofte på farten, ved du, at det er handy både at have en tablet og en laptop ved hånden. Og det er netop, hvad Lenovo Yoga 920 er: en 2-i-1-computer, der omfavner det bedste fra en computer og tablet i én og samme device. Lenovo har været gode til fleksible computeren i årevis..og fortsætter. 

Yoga

Yoga 920 er designet tyndere end dens forgænger 910. Med poleret CNC-aluminium er den bygget til at modstå hverdagens slitage, mens den i bedste, fleksible yogastil kan tilpasses enhver situation og transformeres fra laptop til tablet.

Kunstigt intelligent

920-modellen måler 13,9″ og vejer fra 1,37 kg. Indvendigt findes Windows Cortana, der med kunstig intelligens, fungerer som din stemmestyrede digitale assistent, der er klar til at besvare dine spørgsmål, åbne de apps, du skal bruge, oprette påmindelser etc.

Digital smart pen

Ifølge Lenovo bruger 72% stadig en gammeldags blyant hver eneste dag. Derfor medfølger Lenovo Active Pen 2, der gør det muligt at tegne og tage noter på skærmen for følelsen af den gamle vane.

Power til hele dagen

Med ca. 15,5 timers batteridriftstid (med FHD-opløsning) holder Yoga 920 dig ikke tilbage på farten og med en USB 3.0-port med always-on-opladning, er det muligt at oplade andre enheder, selvom Yoga 920 er slukket.

Herudover kommer den med fingertryksaflæser samt mixed-reality virtualisering. What is not to like? Yoga 920 fås på Lenovo.com fra ca. 11.200 kr i farverne Copper, Bronze og Platinum.

Også omtalt i Månedsmagasinet IN.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 2 =

No Comments Yet.