2. advents gadget goodiebag – Lækker lydpakke fra Jabra

2 Min læsning

Elektronistas adventskonkurrence er forbeholdt vores abonnenter. Du kan tilmelde dig Elektronista Insider listen lige her. 

Julens komme skal fejres, og det gør vi med Elektronistas brag af en adventskonkurrence. Hver søndag op til jul har vi fede gadget-præmier på højkant. Her 2. søndag i advent kan du vinde en fantastisk lyd-goodiebag fra Jabra. Den har en samlet værdi af DKK 3.397 kroner og består af hele 3 lækre, trådløse hovedtelefoner:

 • 1 stk. Jabra Elite Sport (værdi DKK 1.999)
 • 1 stk. Jabra Elite 25e (værdi DKK 599)
 • 1 stk. Jabra Move (værdi DKK 799)

Jabra Elite Sport er blandt markedets bedste og mest teknisk advancerede in ear-hovedtelefoner. Bliver du den heldige vinder, kan du nyde løbeturen med din yndlingsmusik eller -lydbog i ørene uden at blive forstyrret af irriterende, dinglende ledninger. Ørepropperne kan tilpasses, så du heller ikke behøver at bekymre dig om, om de falder ud af dine ører.

De er også perfekte til opkald. Baggrundsstøjen bliver filtreret fra, så folk i den anden ende faktisk kan høre, hvad du siger, selvom der er larm, hvor du er. Der er batteri til 4,5 timers opkald og musik, og et ladeetui giver dig strøm nok til i hele 13,5 timers brug i alt.

Hovedtelefonerne kan kobles op med Jabra Sport Life App’en, så du kan monitorere dig selv og få skræddersyede tips til din træning.

Goodiebag’ens supercool indslag er Jabra Move over ear-hovedtelefoner. De er udført i et enkelt, skandinavisk design og er perfekte til dig, der vil have god lyd og samtidig en lækker accessory.

Hovedtelefonerne er ultralette og behagelige at have på. De er nemme at betjene, og musik og opkald kan kontrolleres direkte på hovedtelefonerne. Med 8 timers musik-batteritid og 12 timers standbytid, er der masser timers brug til dig, der er meget på farten.

Og der er mere i goodiebag’en! Nemlig et par trådløse Jabra Elite 25 e – et par supergode in ear-hovedtelefoner med en batterilevetid på helt op til 18 timer.

Mikrofonen er rigtig godt beskyttet, og lydkvaliteten, når du taler i telefon, er supergod i al slags vejr. En nakkebøjle i gennemtænkt design, gør at det er behageligt at bruge Jabra Elite 25e hele dagen.

Vil du blive den heldige vinder af de lækre Jabra-hovedtelefoner, skal du skrive i kommentarfeltet nedenfor, på hvilket tidspunkt i julen du vil trække dig tilbage fra familien og lukke dig inde med god musik eller en podcast i dine Jabra-hovedtelefoner. Vinder du, kan du beholde alle 3 hovedtelefoner selv eller forkæle en ven, der også er vild med god lyd, godt design og lækre gadgets.

Konkurrencen løber indtil søndag d. 17. december 2017. Vinderen får direkte besked.

Jabra har været så venlige at sponsorere præmierne.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − fifteen =

108 Comments
 • Annette Aarre Dalsgaard
  december 7, 2017

  Jeg vil trække mig tilbage fra familien og få motioneret lidt efter 2.juledag, da tror jeg, at min krop og min hjerne trænger til lidt frirum. Især da jeg er psykisk syg og simpelthen har brug for at kunne trække mig lidt indimellem

 • Tina KH
  december 8, 2017

  Glædelig juletid:-)
  Ej så lækker en 2.adventsgave, den gad jeg godt forkæles med.
  Jeg holder mest af at trække mig tilbage ikke for sent om aftenen, ligge i sengen og enten læse eller lytte til musik, lydbog mv. Og det vil jeg også gøre i julen:-)
  Hilsner og god julestemning.

 • Lis
  december 8, 2017

  Det bliver det øjeblik familien er smuttet igen, for vi ser dem for sjældent og så kan det godt føles meget ensomt, når huset pludselig er stille igen. Så er det godt at lytte til noget lækkert.

 • Eva
  december 8, 2017

  Det vil nok være en dag mellem jul og nytår. Jeg gør det i forvejen ofte når jeg går/løber ture med min hund med podcast eller andet lækkert i ørerne. Men når de store dage i julen er overstået vil jeg helt bestemt føle behov for at trække mig lidt tilbage

 • Helle
  december 8, 2017

  Jeg får altid et tidpunkt d. 23., hvor jeg lige standser op og tager luft ind – gaveræs og rejse til Jylland; så er det tid til at geare ned og tune ind på, at NU er det jul og lade julefreden sænke sig.

 • Berit
  december 8, 2017

  Jeg holder jul i udlandet uden det meste af min familie. Så jeg vil bruge høretelefonerne til at skype med min datter, og få hendes stemme smukt igennem.

 • Ole Jacobsen
  december 8, 2017

  Glæder mig til løbeturene på Langeland hvor hele den pukkelryggede holder jul i kæmpestort sommerhus. Med et Jabra i men ergonomisk udfordrede ører, Elektronista på PocketCasts skulle julen nok gå hen og blive absolut godkendt!

  Glædelig jul!

 • Anne Marie Johansen
  december 8, 2017

  Det bliver nok ikke før i toget på vej tilbage til Sjælland efter juledagene på Fyn at der bliver tid til et stille øjeblik og det gør heller ikke noget.

 • Mikala Liemann
  december 8, 2017

  En stille aften- nattetime, når resten af huset er faldet i søvn.
  Så vil jeg sætte mig med et lille håndarbejde, god lyd i ørerne og lade julefreden sænke sig.

 • Rikke
  december 8, 2017

  1. Juledag efter moegenmadshygge i nattøj. Alle hygger med egne gaver og så jan mor læne sig tilbage og slappe helt af. Ahhhh!
  Glædelig jul

 • Linda B
  december 8, 2017

  Når jeg går lange ture med barnevognen eller begge unger er lagt i seng. Og så skal manden have det ene sæt til når han spiller PlayStation.

 • Dorte Villadsen
  december 8, 2017

  Det må absolut blive 1. juledag. Den dag i julen hvor det hos os er OK at gøre lige præcist hvad man har lyst til herunder en løbetur i julemørket måske med en spændende lydbog i ørerne

 • Mette Marie Weinrich
  december 8, 2017

  Holder fri mellem jul og nytår, så dagene efter den 26.12. er til brug for løb og anden afslapning, hvor øretelefonerne kunne være et dejligt supplement.
  Hav en god dag!

 • Kenneth Skovgaard Ubbe
  december 8, 2017

  Det må blive hustruen og de 2 sønner som får lov til at træffe sig tilbage 1. Juledag med hver deres lydbog eller musik. Så kan jeg jeg i ro og mag få styr på køkkenet efter en hyggeligt jule aften. På den måde kan jeg også få lov til at synge uden at skulle høre på, sikkert, velmenende påtaler omkring mit talent – forhåbentlig kan jeg efterfølgende låne et sæt til løbeturen når helligdagene er forbi.

 • Henrik Corneliussen
  december 8, 2017

  Jeg kunne helt sikkert godt bruge noget tid for mig selv om formiddagen 1. juledag. Når hytten er ryddet for brugt gavepapir fra dagen før, og inden julen fortsætter hos den anden del af familien.

 • Susanne Svejgaard
  december 8, 2017

  Wauw, en lækker goodiebag!! 25e’erne ville blive brugt på gåturene med hunden, så jeg kan catche up med veninder på vejen – eller måske sportsversionen, så jeg kan følge med i puls, også inden de ville blive min faste følgesvend til træning. Og over-ears’ne ryger på i flyet, når min elskede og jeg suser til de varme lande efter julen:)

 • Carina P
  december 8, 2017

  2. Juledag. Når de sidste gæster går hjem. Så vil jeg smække benene op. Rulle mig ind i et tæppe, finde yndlings playlisten og så nyde bare at være mig.

 • Marlene Høj
  december 8, 2017

  Jeg vil trække mig lidt tilbage 2. juledag og høre en bog eller podcast. Efter 3 dage med masser af mennesker vil jeg trænge til at lade lidt op inden jeg skal arbejde resten af året… Og jeg napper da også nytårsdag med

 • Lene Flensbak
  december 8, 2017

  Tror det bli’r 1. juledags aften – vil slappe af med en god podcast, mens jeg slår mave

 • Line St
  december 8, 2017

  På turen derover, juleaften når jeg læser en bog, 1. juledag skal jeg høre musik når jeg står og når jeg læser en bog, slutteligt på turen tilbage.

 • May Britt Schultz
  december 8, 2017

  Med de lækre headset venter jeg ikke til efter jul, men tager nogle gåture i juledagene med lyd og frisk luft, lytter mig i søvn til sød musik, bruger et af headsettene til at ringe og ønske god jul til familie langt væk – og går en tur mere – alt mens jeg også nyder familien, maden og den larm der unægtelig er.

 • Thomas Detlefsen
  december 8, 2017

  Årh hvad, det er en lækker goodiebag! Jeg ville give hustruen et sæt på så hun kunne slappe lidt af i dagene op til og efter juleaften. Hun knokler for at få det lille hjem til at hænge sammen, mens jeg sidder i kø på E45 mellem Horsens og Skejby :)
  Rigtig glædelige jul til alle :)

 • Rene S
  december 8, 2017

  Det må blive 1. juledag, hvor der skal høres lydbøger i en ordentlig lydkvalitet, mens kæresten ligger i den anden ende af sofaen med sine nye høretelefoner og lytter til musik eller en hører en anden god bog. Så er der både noget for ørerne og øjnene.

 • Maria Ørum
  december 8, 2017

  1.juledag, når roen har sænket sig over børnene, så vil jeg sætte mig i ro og mag og lytte til noget god musik

 • Jannie
  december 8, 2017

  Til mine lange gåture i juleferien :)

 • Helle Næsted Hansen
  december 8, 2017

  1. juledag

 • Margrethe Jermiin Jensen
  december 8, 2017

  Jeg vil benytte dem juleaften til en løbetur – så der er plads til både and og rigeligt risalamande

 • Caroline S
  december 8, 2017

  Julemorgener, hvor de andre nyder at sove længe, ville jeg elske at bruge tid på en gåtur i det sprøde, knasende frost, og lytte til god, god musik.

 • Lise Halskov
  december 8, 2017

  OH Yes please – jeg er lige kommet til at hive for meget (igen) i et par høretelfoner, der sad fast i tasken, så nu dur de kun halvt. Jeg vil bruge de lækre sager til at trække mig ud af tumulten hjemme og gå/løbe en tur med min hund. Der skal der en podcast i ørerne. Og så vil jeg bruge dem til, når jeg lige skal have lidt tid for mig selv mens alle andre i huset sover.

 • Gitte Kjærgaard
  december 8, 2017

  Juleaften sent – forhåbentlig i klart frostvejr, der vil jeg gerne gå en tur med god musik i ørerne, fyldt mave og med et hjerte fyldt af juleglæde.
  Glædelig jul!

  Gitte

 • Per
  december 8, 2017

  Med sådan et sæt hørebøffer kunne det være jeg endelig kom i gang med den tiltrængte motion :-)

 • Louise Klint
  december 8, 2017

  Lækker adventsgave
  Den 27. når jeg tager hjem til mig selv efter en hyggelig jul hos mine forældre vil jeg helt sikkert benytte mig af dem. Men inden vil jeg have foræret et par til min far.

 • Jakob Vind
  december 8, 2017

  Er der noget bedre end en løbetur en frostklar formiddag i juledagene? Og med en af de faste podcasts eller playlists i øret (med et headset der bliver siddende…), så går det bare nemmere. Jeg satser på et par stykker af de ture, hvis snemængderne tillader det.

 • Simone Olsen
  december 8, 2017

  Det vil jeg gøre den 23. dec. for at komme helt ned i gear, så jeg bare kan glæde mig til d. 24. hvor venner og familie kommer og fejrer jul sammen :-)

 • Anders Skjellerup Larsen
  december 8, 2017

  Tror jeg vil trække mig tilbage og lade julefreden sænke sig, når alle julegaver er købt. Forhåbentlig kan slå mig ned i sofaen og høre lidt god musik i næste weekend!

 • Jakob
  december 8, 2017

  Jeg skal slet ikke være sammen med den store familie i julen, da mine drenge holder jul med deres mor i år -men det er rart med god lyd i ørerne, mens jeg går og steger og braser i køkkenet mens min kæreste er på arbejde juleaftensdag, så der vil de helt sikkert være rare :)

 • Katrine Madsen
  december 8, 2017

  Jeg ville trækket stikket og putte musik i ørene juledag… lade lidt op ovenpå juleaften og inden det helt store familietamtam (som jeg elsker) løber af stablen 2.juledag.
  Derudover ville jeg bruge dem i træningscenteret og i bussen på vej til og fra arbejde…

 • Elisabeth Schwarz
  december 8, 2017

  1.juledag er en dag, hvor vi i min familie har besluttet, at vi laver ingenting. Ofte er det der, hvor jeg endelig får læst, hørt eller lyttet til det, jeg ikke har nået.

 • Katrine E. Nielsen
  december 8, 2017

  Jeg ville bruge dem efter den 26. december, hvor vi kommer hjem fra jul i sommerhus sammen med hele familien. Jeg er sikker på, at jeg trænger til nogle gode løbeture på det tidspunkt med musik i ørene.

 • Malene
  december 8, 2017

  I den lange transporttid hjem til mine forældre, vil jeg trække mig tilbage og når jeg efter 5 lange måneder med projektskrivning er færdig, vil jeg sidde for mig selv og lytte til elektronista podcast

 • Henrik Lund
  december 8, 2017

  Trække mig tilbage…. nærmere løbe fra :) Er helt sikker på at det vil give et ekstra boost med et par nye hovedtelefoner, der kan supplere mit nye løbeur, så jeg vil løbe fra familien flere gange i løbet af julen :D

 • Tinne Majse
  december 8, 2017

  Kunne godt bruge dem til mine løbeture her henover julen, for at styrke motivationen.. Der skal altid liiige lidt mere til… :)

 • Birna Lambaa
  december 8, 2017

  Jeg tænker, at lige pt. vil jeg trække mig mere ene normalt. Jeg er sygemeldt med stress/ængstelighed/overbelastning, der gør, at jeg ikke kan holde til særligt meget i lang tid ad gangen.
  Jeg skal hjem til mine forældre til jul og nytår.
  Det ville være perfekt med denne pakke, så jeg kunne trække mig og gå/løbe en tur, i mit smukke hjemlandes vilde og fascinerende natur, når behovet opstår

 • Finn Nielsen
  december 8, 2017

  Når de voksne børn har spist julemaden og fået gaver, lister de afsted igen og så vil jeg lægge mig på sofaen og lytte til go’ musik…..

 • Elin
  december 8, 2017

  Det vil jeg d. 25. tidlig morgen når alle husets mennesker stadig sover.

 • Betty Jacobsen
  december 8, 2017

  !. Juledag. Efter morgenmaden, vil jeg slappe af og nyde noget godt musik.

 • Marie
  december 8, 2017

  Jeg vil stå op tidligt d. 24. dec., inden nogen vågner, smutte i løbetøjet, sætte lækker lyd i ørerne og løbe min første løbetur i snart 4 år (jeg har fået to børn i den tid). Det blir nok en kort tur, men den bliver helt sikkert bedre og længere med musik i ørerne

 • Karina K
  december 8, 2017

  Lige der hvor det bliver mest stressende med madlavning :O *Im sorry*

 • Berit
  december 8, 2017

  Den 27. december, når jeg kommer hjem til mig selv. :)

 • Lotte R.
  december 8, 2017

  Det må blive på selve juleaften, der for første gang skal fejres uden mine børn.

 • regitze
  december 8, 2017

  En stille aften- eller nattetime, når resten af huset er faldet i søvn, ville jeg god lyd i ørerne og lade julefreden sænke sig.

 • Linda
  december 8, 2017

  Det bliver, når jeg sætter mig med en stille meditation efter dejligt samvær.

 • Gitte N.
  december 8, 2017

  Åh ja, 1.ste juledag med podcast og lydbog. Så er det bare hyggeligt at rydde af og vaske op, og slutte af med en frisk gåtur.
  God jul.

 • Jenny Clausen
  december 8, 2017

  Det vil jeg den 25 dec når alt julestressen er overstået :-) Elsker musik og har ikke et par ordentlige høre tlf. så krydser virkelig fingre og håber på lidt held <3 :-) glædelig Jul.

 • Claus
  december 8, 2017

  Jeg vil trække mig fredeligt tilbage 1. juledag efter den foregående aftens hårde omgang “familie på slap line”. Min egen familie har aldrig aktiviteter 1. juledag, så det er ro og fri leg.

 • Pia Hansen
  december 8, 2017

  om formiddagen hvor familie alligevel har travlt med at gøre sit :D

 • Maya Bonde
  december 8, 2017

  jeg har desværre børnefri jul i år og har derfor alt for god tid til mig selv og til lydbøger

 • Snorre Rubin
  december 8, 2017

  Julemorgen (sådan ved en halv tolv tiden, det er jo jul), kunne jeg godt finde på at trække mig tilbage, og ud i skoven eller lignende sted, og løbe en smule af julefedtet, og julestressen ud af kroppen. Gerne med et par gode høretelefoner med til fomålet.

 • Malene R
  december 8, 2017

  Det bliver nok 2. juledag jeg trækker mig tilbage for at få lyttet til de podcasts der ligger på min playliste til den tid :)

 • I. Wibe
  december 8, 2017

  Juledagsmorgen. Lys i træet, stille morgenmad mens huset sover med musik i ørene.

 • Jais
  december 8, 2017

  2. Juledag efter at have afleveret min datter hos hendes mor. Så er det på med lyttebøfferne, på med træ ingstøjet og i gang.
  Måske en jule podcast eller noget rock musik

 • Camilla P
  december 8, 2017

  Jeg kommer oprindeligt fra Bornholm, men bor nu vest for Storebælt. Når jeg tager hjem til jul er det derfor meget intensivt – både i den familie jeg er opvokset i og den jeg er gift ind i.
  Jeg er i et sygdomsforløb, hvor det er vigtigt, at jeg husker at tage en eller flere pauser i løbet af dagen, hvor jeg kan få lov til bare at være. Det kan godt være svært at få lidt tid for sig selv, men nogen gange er det også nok, hvis jeg bare kan få lov at trække mig lidt ind i mig selv, fx ved at lytte til lydbog eller rolig musik, mens jeg stadig er fysisk tilstede i samme rum som min familie.

 • Sus
  december 8, 2017

  1. juledag er altid leg med dine nye julegaver-dag – & mit mit tilfælde helst en bog i et hjørne for migselv.

 • Katrine V
  december 8, 2017

  Jeg plejer at løbe en lang tur d24 og hoppe i havet. Altid med musik på løbeturen. Den dag er altid hat og briller og stress i køkkenet, så det break er vigtigt for mig – så kan jeg bedre holde resten ud!

 • Henrik Larsen
  december 8, 2017

  Efter en dejlig men støjende juleaften skal det gøre godt at hvile ørerne til mindfulness musik inden jeg skal sove, så hjernen er renset og klar til 1 juledags udfordringer.

 • Connie A
  december 8, 2017

  Jeg håber at få lidt tid d. 23. dec til en lang gåtur ved stranden og så lytte til god musik

 • Tim Jensen
  december 8, 2017

  Fed adventsgave!
  Jeg vil trække mig tilbage 1. Juledag. Vi holder juleaften 23,24 og 26 december pga. skilsmisse familie. Så 1.juledag er der behov for at få koblet fra med musik og podcast.

 • Katrine K
  december 8, 2017

  En del af 25. december håber jeg at bare kunne nyde lidt tid for mig selv – med noget god musik og en bog – imens børnene leger med deres nye julegaver :-)

 • Anette Ninon
  december 8, 2017

  Skal opereres, så vil være dejligt at slappe af med god musik.

 • Stephen Biering
  december 8, 2017

  Det skal være julemorgen – helt tidligt inden andre er stået op. Det er et fantastisk tidspunkt at nyde god musik i disse dejliige head sets.

 • simon juul
  december 8, 2017

  Tidlig morgen – hvor ungerne ikke er stået op endnu – sidde og kigge ud på vinteren – og nyde noget godt musik og en god kop kaffe ;-)

 • anette larsen
  december 8, 2017

  I bilen .Er så heldig at have masser af kvalitetstid da arbejde indeholder en del kørsel mellem pladserne

 • Tobias Jessen
  december 8, 2017

  Vil trække mig tilbage 1. juledag. Efter en juleaften med børn med højt energiniveau og store forventninger tror jeg det vil være rart først med en løbetur og derefter en tur i sofaen med afslapning!

 • Katja Staffe
  december 8, 2017

  Den 26.december – når alle gaver er åbnet og julemaden ligger tungt – er det tid til at powerwalke. Og gerne med noget godt i ørerne.

 • Maria Seidelin
  december 8, 2017

  D. 27.12. Der har jeg afsat mand og børn til hans familie og jeg nupper en Mor-dag, ahhhh!

 • Nina Dam Meinhardt
  december 8, 2017

  Jeg vil trække mig tilbage mellem jul og nytår. Jabra Elite Sport skal bruges på mine ugentlige løbeture. Jabra Move skal bruges i de tre dage jeg skal arbejde mellem jul og nytår. Her vil lidt lækker lyd i øregangene klart forsøde de dage der måske ellers vil blive et par ensomme dage på kontoret!

 • Luna Kierkegaard
  december 8, 2017

  Jeg vil benytte dem den 25. December når jeg går mig en lang tur for mig selv og lader familien blive hjemme.
  Jeg lytter til bøger når jeg går ture, og det giver en sådan en ro.
  Mor til to og den ene kun et par måneder, så får man ikke tid til at sætte sig med en bog, så er det rart med en god lyd bog som kommer ud af et par gode lyttebøffer.

 • Trine Rasmussen
  december 8, 2017

  Vil trække mig tilbage den 25, med god musik i ørerne :)

 • Astrid
  december 8, 2017

  Det gør jeg d. 25. om eftermiddagen, når der endelig er plads til det. Så gemmer jeg med en bog og noget rart musik.

 • Therese
  december 9, 2017

  Jeg vil trække mig tilbage den 25 december og lytte til god musik, mens jeg nærstuderer mine julegaver :)

 • Helle D
  december 9, 2017

  Det sker allerde den 27. December:`. Så er det tid til afslapning med musik krydret med lidt sport .
  Flot og brugbar gave.

 • Sarah Bundgaard
  december 9, 2017

  Det vil jeg 2. juledag, så vil jeg motionere og efterfølgende lave afspænding med blid musik i ørene. Fantastisk gave med stor brugbarhed, til både min mand og jeg.

 • sonja zattlander
  december 9, 2017

  vildt skønt

 • susanne jørgnesen
  december 9, 2017

  så afgjort 1 juledag
  dagen hvor hele familien bare slapper af – hører god musik , ser en film sammen
  og spiser flæskestegssandwich

 • Anne Overgaard
  december 9, 2017

  Der er ikke noget som god lyd til at fjerne fokus fra de kedelige pligter som rengøring og daglig madlavning. Hvem vil ikke gerne lukke lyden af støvsugeren ude?
  Og så er der i øvrigt altid lejlighed til at høre yndlingsmusikken på ens egen ønskede lydstyrke – uden at naboen generes. Som for eksempel når man gør sig klar til julefrokosten og skal sætte stemningen uanset hvilket rum man er i – dog måske lige undtaget helt ind under bruseren :-). God 2. advent.

 • Heidi
  december 9, 2017

  På 2. juledag i den sene eftermiddag til familiejulefrokosten er jeg nok fyldt op af både frikadeller, æbleflæsk og konfekt. Heldigvis skal hundene ud at gå. Og den tager jeg hjertens gerne for lige at få en halv times breather, hvor en god lyd med en god podcast, ville gøre alt lige lidt bedre.

 • Sini
  december 9, 2017

  Jeg skal på en dejlige løbetur med mine nye Jabra-hovedtelefoner i ørene d. 26.12, og nyde julens stilhed.

 • Louise
  december 9, 2017

  Den 24. hvor der desværre kan være meget larm fordi folk er forventningsfulde.

 • Alita S.
  december 9, 2017

  Første juledag d.25… skal bruges på at meditere med calm app og finde roen igen.

 • Tanja
  december 9, 2017

  Jeg vil trække mig tilbage med noget skøn, afslappende musik i ørerne 1. Juledag Der skal lades op til julefrokost 2. Juledag

 • Anne-Sophie Andersen
  december 10, 2017

  Super lækker give-away, der ville øge kvaliteten af min “24 dec time-out” kl 13 :-) det er timen før julegæsterne kommer. Den time, hvor tjeklister skrottes, og fred og ro mobiliserer forventningens glæde til fester og gæster. Når hverdagen kommer vil Jabra øge livskvaliteten, såvel som skåne hørelsen i min daglige podcasts/radio/musik lytning i metroen, på kontoret og i træningscentret!

 • Kristina Schønwandt
  december 10, 2017

  Jeg ville RÅ nyde at sidde om aftenen, når min 4-årige datter sover, og nyde noget skøn musik i virkelig lækker kvalitet… uden at genere nogen. Når man er fuldtidsalenemor, sætter man ekstra pris på lidt ego-tid.

 • sara rasmussen
  december 10, 2017

  Tror jeg vil trække mig tilbage med en podcast om eftermiddagen juleaftensdag “mens man venter” :)

 • Anne
  december 10, 2017

  I løbet af juledagene og mellem al den gode mad er det rart med en gåtur med podcasts i ørerne, eller til lidt afslapning alene :)

 • Janni Fransgård
  december 11, 2017

  Jeg kommer helt sikkert til at trække mig tilbage den 25. når vi har afleveret min mands børn… og nok igen når årets julefrokost er overstået

 • Trine
  december 11, 2017

  I dagene efter juleaften, når man trænger til lidt mig-tid :o)

 • Peter Degn
  december 11, 2017

  Jeg TRÆKKER mig tilbage 3. juledag, efter 5 dage med juleræs og div. familiebesøg.
  Skulle have været afsted den dag også. Men bremsen blev sat i.
  Nu skal der være noget alenetid.

 • Dorthe G.
  december 12, 2017

  Hvis ellers der er vejr og føre til det, vil jeg løbe (lunte) mig en tur 2. juledag. Og det foregår altid med god musik i ørerne.

 • Charlotte
  december 12, 2017

  2. Juledag er podcast dag

 • Thomas M
  december 12, 2017

  Jeg træner en del styrketræning hvor et par ordentlige høre bøffer vil være konge til min motivationsmusik, så vil bruge dem i Gym, og selvfølgelig til jul hvis jeg bliver træt af den julemusik de gamle spiller :-)

 • Birgit SKrindo
  december 15, 2017

  sikke nogle dejlige “lyttebøffer” – det er lige det jeg mangler til min nye telefon. Sætter et stort kryds og håber og drømmer.

 • Rune
  december 15, 2017

  Jeg vil trække mig til i mellem dagene – hvor børnene sover og konen til julefrokost så vil jeg sidde med god musik i ørene og lave et par digitale undervisning forløb eller læse op til studiet:)
  Glædelig jul

 • Kim
  december 15, 2017

  Jeg ville trække mig tilbage med en god løbetur, eller når jeg sidder og arbejder

 • Beate Jarlshøi
  december 15, 2017

  Jeg vil elske at gå en lang tur 2. Juledag og ha god musik i ørene. Julen i familiens skød er hyggeligt men også lang

 • Lone
  december 15, 2017

  1. Juledag er hos mig altid hellig – dagen hvor man slapper af, før det igen går løs 2. Juledag. Jeg ville nyde at få denne gave, så jeg kan høre podcast på mine gåture med hunden.

 • Lykke
  december 16, 2017

  Kun til træning! Det er med at udnytte juleferie og få hygget om sin familie og venner!
  Og hovedtelefonerne skal selvfølgelig deles ud ✌

 • Birgitte
  december 16, 2017

  Jeg ville trække mig tilbage sidst på juleaften med lidt god lyd i ørene. Løbeturen vil være uden lyd, da børnene er hjemme på ferie, og det skal nydes. Når de tager afsted igen, skal der lyd i ørene igen.

 • Birgit Wibholm
  december 17, 2017

  På løbeture mellem Jul og Nytår, når der er ro og fred, og forhåbentligt skønt julevejr :-)