2 IN 1- HP MIXER TABLET OG BÆRBAR

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

HP ENVY x2 er en bærbar/tablet/bærbar med touchscreen/tablet med tastatur. Den er mange ting på en gang, men fungerer det i praksis?

Let, men ikke så elegant

Jeg nåede kun kort at se HP ENVY x3, da HP viste den frem i Paris for et par måneder siden, hvor den klart var det store tilløbsstykke som alle ville se. Nu har jeg endelig fået chancen for at teste den selv.

Bærbar og tablet – HP ENVY x2 kan det hele

HP ENVY x2 ser umiddelbart en smule kluntet ud, selvom den med sine 1,4 kg og 11,6″ skærm ikke er særlig stor. Den kommer med Windows 8, som man lige skal lære at kende når man først får fingrene i denne notebook.

God til lidt af det hele

Den er ikke nogen kraftig maskine, men fungerer super til mindre krævende spil, til at surfe på nettet og har vist mig mange, mange timers Netflix (Netflix app’en til Windows 8 er klart den lækreste jeg har prøvet!) uden problemer. Den kommer med en 1,8 GHz processor, op 64 GB SSD harddisk og fra 2GB ram.

Skærm på, skærm af.

Som mange andre af HP’s produkter, kommer HP ENVY x2 med Beats Audio og højttalerne sidder langs den nederste del af skærmen. Jeg var dog ikke videre imponeret af lyden, så hos mig røg der altså høretelefoner i eller den blev sat til stuehøjtalerne når der skulle høres musik. Skærmen er skarp, men ikke knivskarp, hvis ens øjne er blevet vant til retina-skærme som vi kender det fra for eksempel iPad.

Hybrid computer/tablet – godkendt!

Hele hybrid-delen er awesome! Jeg er vild med, at jeg kan røre ved skærmen på min bærbare, når jeg for eksempel skal scrolle gennem en masse billeder eller vælge en app. Flere gange erstattede det faktisk min brug af trackpad. Og så er det bare nemt at klikke skærmen af og smide sig i sofaen med tabletten.

Har du aldrig prøvet Windows 8 før, skal man lige vænne sig til at bruge computeren. Windows 8 er det nyeste Windows-styresystem, men tager altså lige noget tid, før man er blevet vant til at navigere rundt. Windows 8 gør det dog  muligt let at have flere brugere på samme enhed, så det er supernemt at lave en særskilt bruger til ungerne, hvor man låser computeren op med en billedkode.

HP ENVY x2 i profil

Det der taler HP ENVY x2 op er klart, at den har alle de ting en tablet normalt ikke har – tastatur, to USB indgange, kortlæser og HDMI indgang. Ja tak! Set til 6.495 kr.

Er denne her slags hybrider det nye sorte eller tror du tablets overtager pc-markedet?

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 7 =

No Comments Yet.