3 KØKKENGADGETS TIL DIN IPAD

2 Min læsning

Af Anne Mette Beck

Vi har fundet 3 køkkengadets, der gør det nemmere at lave mad med din iPad!

Jeg er nok ikke den eneste, der har haft slæbt min iPad med ud i køkkenet når der skulle laves mad, fordi det jo er drønsmart at bruge den som kogebog (eller fordi jeg skulle se tegnefilm..) I den forbindelse er jeg helt sikkert heller ikke den eneste, der har haft spildt en ordentlig klat tomatsovs ned på skærmen.

Heldigvis findes der nogen, der gerne vil tjene penge på mine dumheder, så selvfølgelig findes der en række gadgets der gør madlavningen med iPad’en som selskab meget nemmere. Belkin en af dem og de har produceret hele tre dedikerede iPad-køkkengadgets som vi lige her vil give et hurtigt overblik over.

Fridge Mount

Første køkkengadget er Fridge Mount, der dog kun fungerer til iPad 2. Med den kan du hænge din iPad op på køleskabet, så du ikke spilder på den mens du fedter rundt med maden. Holderen skal klistres fast på dit køleskab med nogle såkaldte 3M Command Strips. De gør desværre, at har man først bestemt sig for holderen skal hænge, så er det dér den skal være, medmindre man køber nye strips. Og så kan den kun hænge i landscape mode. Du kan købe den for $39.99.

 

 

Kitchen Cabinet Mount

Lidt smartere (og dyrere – $49.99) er den næste holder – Kitchen Cabinet Mount, der både er til iPad og iPad 2. Igen får vi iPad’en væk fra bordpladen og op i højden, da den er beregnet til at hænge på eksempelvis på en hylde eller den nederste hylde i et køkkenskab. Opskriften er i øjenhøjde og der er ingen fare for at hælde sovs på elektronikken. Dog er det igen ikke muligt at vende den horisontalt, da de to ”arme” som holderen består af, ikke kan skilles nok.

 

 

Chef Stand

Belkin Chef Stand + StylusChef Stand er sidste køkken-gadget fra Belkin og kommer med en stylus, altså en pegepind. Pegepinden er teknologigudens gave til fedtfingre der skal bladre rundt på deres iPad mens de laver mad, for med den kan man være helt sovset ind og stadig kunne bruge sin iPad uden at fedte den til. Pegepinden og selve holderen kan selvfølgelig vaskes under varmt vand med lidt sæbe og koster $39.99. Og så passer den også til både den første iPad og iPad 2.

Er din iPad fast inventar når du laver mad og har du i såfald nogle smarte tips til, hvordan man undgår at klatte den til i tomat og stegefedt?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five + 1 =

5 Comments