ØNSKER DU DIG GADGETS TIL JUL? (VIND EN GADGETGAVE)

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø


Vinderen er trukket ved random number generator. Det blev kommentar nummer 42. Tillykke til vinderen!

Vil kvinder bare have parfume og undertøj under træet? Eller vil vi faktisk hellere have en ny smartphone eller en tablet? Jeg vil gerne kaste spørgsmålet ud til Elektronista’s kvindelige læsere. (sorry boys- jeg ved I er der, men vi skal lige have opklaret noget her). Vi giver smartphonehandsker og computer slime til en af besvarelserne. 

Så kære lady-læser. Vil du gerne have gadgets i julegave? Hvorfor- hvorfor ikke? Og hvilke gadgets er det så vi finder på toppen af ønskelisten hos kvinderne denne jul? Ønsker du dig ny smartphone? En slank laptop? højtalere til mobilen? et videokamera? accessories?- eller noget helt andet?

Fortæl os hvorfor du ønsker dig gadgets og hvilke hårde pakker som særligt vil give dig julelys i øjnene. Ønsker du dig ikke gadgets, så vil jeg også meget gerne vide det. Jeg trækker selvfølgelig lod blandt svarene om en Adventsgave i form af en gadgetjulegavepose med et par brandlækre smartphonehandsker og cyberclean tastatur slime.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × two =

66 Comments
 • Sara Tarby
  november 25, 2011

  Jeg ønsker mig et GoPro kamera! Jeg er blevet bidt af en gal snowboarder og er klar til at sætte mig ned og lave nogle fede videoer med mig og mine venner. Det dér med at køre rundt med et digitalkamera og frygte for at det havner i sneen er ikke ligefrem optimalt – og så er fish eye linsen på et GoPro optimalt, hvis man gerne vil have fede billeder .

 • Anita
  november 25, 2011

  Jeg ønsker mig ikke en decideret gadget, men jeg ville bliver ovenud lykkelig, hvis der lå et Silverstone FT02 computer kabinet under juletræet til mig :-) Det kabinet jeg har nu køler ikke godt nok og jeg er ved at være træt af designet. Jeg ønsker mig ingen andre gadgets, da jeg faktisk er fint tilfreds med dem jeg har herhjemme lige pt. :-D Ej, det er lidt løgn… et eller andet sted ville jeg gerne have en xbox med kinect, men da vi allerede har en ps3 er det lidt overkill at have begge dele, når der jo også skal games BF3 på pc’en ;-) So many gadgets, so little time!

 • Berit Jørgensen
  november 25, 2011

  Jeg ville elske at få gadgets i julegave, der er masser af ting jeg ønsker mig. En Ipad, Jabra trådløs speaker til bilen, fede speakers til min Iphone, objektiver til mit kamera osv. osv. desværre har min familie bare ikke helt “forståelse” for min gadget passion og går mange gange efter det mere almindelige, men jeg ville elske hvis der dukkede noget elektronik op under træet :-)
  Mange hilsner, Berit

 • Anne Märcher
  november 25, 2011

  Ja! Jeg ønsker mig gadgets! – og det er ikke kun fordi min mand har klart mere forstand på hårde pakker, at jeg foretrækker at købe undertøj og parfume selv…

  Jeg ønsker mig en iPad. Kan slet ikke forstå at jeg ikke har en endnu, så den står klart øverst på ønskesedlen (også selvom vi egentlig slet ikke giver så store gaver).

  Og så ønsker jeg mig et lytro-kamera. Jeg ved ikke hvor gode billeder det egentlig tager, og er lidt skeptisk overfor det kvadratiske billedformat. Men åh, fokusfunktionen ligner det vildeste legetøj!

 • Gitte Sørensen
  november 25, 2011

  Ja for pokker, jeg kan selvfølgelig kun tale for mig selv, men hos os er gadgets ikke det vi bruges pengene på, til hverdag. Jeg er på SU, og det giver ikke mulighed for at købe de lækre ting som man ønsker sig. G hvert fald ikke hvis man skal have budgettet til at holde, og mad på bordet til familien, derfor er det da til jul og fødselsdag at jeg ønsker mig de her lækre ting. Blandt andet gadgets. Jeg ønsker mig en Ipad. Det kunne simpelthen være så blæret at have.

 • Mettebb
  november 25, 2011

  Jeg ønsker mig SÅ meget Libratone BEAT. De er super fede – helt fantastisk gadget!

 • Helle
  november 25, 2011

  Ja, jeg ønsker mig da en ny telefon* (ikke at jeg regner med at få den, for den overstiger lissom gavebudgettet i min familie), fordi den, jeg har, er utilregnelig og gammel (1½ år, tsk tsk).

  Det er desuden meget smartere at ønske sig gadgets, fordi man ikke så let går fejl af smagsfaktoren, og bytteraten dermed stiger. Hvis jeg ønsker mig en sweater, er der ret stor risiko for, at giveren ikke har samme smag som mig. Hvis jeg ønsker mig en bestemt telefon, er der ikke så meget at rafle om – udover farven. Og folk, der kender mig godt nok til at være på julegave med mig, ved, at lyserød er NO-GO!

  Desuden er gadgets perfekte som julegaver, fordi man har et par fridage efter juleaften til at nørde sig helt ned i den.

  *Jeg ønsker mig naturligvis en Samsung Galaxy Nexus. :)

 • Tora Sefeldt Weltzer
  november 25, 2011

  Jeg ønsker mig et par gode, pæne og ikke alt for store hørtelefoner, som jeg kan have med rundt og især bruge i åbent kontor for at holde mit fokus – og se TEDtalks, Elektronista videos mv uden at forstyrre kollegerne (eller manden, når vi begge arbejder hjemme).
  En kindle eller tablet ville heller ikke være af vejen…

  Glædelig jul!

 • Maria
  november 25, 2011

  Jeg ønsker mig altid gadgets! I år er det en Ipad, en ny Iphone og hovedtelefoner fra Beats by Dre, der står på ønskesedlen!

 • Christina Copty
  november 25, 2011

  Åh det ville være slaraffenland om der lå en ipad2 under træet. Et Garmin løbeur ville også tænde julelysene. Eller en iPhone 4s. En projektor ville heller ikke være at kimse ad. Suk. Men det ender nok med mascara, tøj og bøger, hvis jeg skal dømme efter sidste år, og forrige år..nå ja, og året før det og…

 • Lisbeth
  november 25, 2011

  Ja, jeg ønsker mig gadgets hver eneste jul. I år er det en digitizer til min pc, der står på ønskesedlen, så jeg kan få mere ud af billedredigeringen. Derudover ville det da også være dejligt med en ipad eller den nye samsung telefon med android 4.0.

 • Elvi R. Nissen
  november 25, 2011

  Sæ’fø’li’.
  Jeg ønsker mig f.eks. et GT5 rat til min PS3 og en iPad2 :o)
  Et trådløs tastatur og/eller en fordelerboks ville heller ikke være af vejen… Nå, ja og nogle trådløse hovedtelefoner … eller måske en NAS. Så mange gadgets, så lidt tid :oD

 • Nene La Beet
  november 25, 2011

  Jeg er så heldig, at jeg har *næsten* alle de gadgets en kvinde (og de fleste mænd) kan ønske sig. Men jeg mangler én, nemlig en Kindle. Og noget tyder på, at jeg får en til jul!

  Sidste år fik jeg en ny IMac, trackpad, Flip camera og Iphone-forstærker og i mellemtiden har jeg foræret mig selv en Iphone 4 og en Ipad 2.

  Forkælet, moi?

 • Camilla
  november 25, 2011

  Ja da – kvinder ønsker sig også gadgets. I år står den nye Sony e-læser på min ønskeliste.
  Desværre er jeg ikke på 5000-kroners-gaver med nogen, men hvis jeg var, havde jeg også skrevet en iPad2 på listen! Og en telefon i en nyere udgave er vel et moderne menneskes nærmest permanente ønske efterhånden, ikke?!

 • Pernille Andersen
  november 25, 2011

  Jeg ønsker mig gadgets hvert år – der er jo altid kommet noget nyt, man bare må eje.
  I år står en iPad højest på listen sammen med accessories til den og min Macbook Pro, så som en dejlig anderledes og fed sleeve og stickers for at gøre dem lidt sjovere.

 • pernillebm
  november 25, 2011

  Lige siden jeg så Libratone beat har den stået på ønskesedlen. Super genialt koncept! Og endelig en højtaler som jeg har lyst til at have stående fremme. (Faktisk vil jeg nok vise den frem til alle der kommer på besøg, når jeg engang engang får den)

 • Dorte
  november 25, 2011

  Jeg er den heldige ejer af både iPhone og Pad, men har set mig lun på en MacAir. Det tynde stilfulde design er en sikker vinder hos mig i år, hvis jeg selv kunne vælge min julegave og står således langt højere oppe på ønskelisten end lingeri og uldtrøjer. Med gode gadgets behøver ens ægtefælle jo heller ikke bekymre sig om størrelse osv. Dejligt nemt :-)

 • FruØ
  november 25, 2011

  Uuuh… Gadgets! Jeg kan ikke få for mange. Lige nu ønsker jeg mig Sonys videokamera med projektor – og en Kindle! Jeg er meget beskeden ;-)

 • Annie Sigvert
  november 25, 2011

  Jeg er helt klart til Gadgets, også når det kommer til såvel fødselsdags – og julegaver :0) På min ønskeliste er der – iPad – Lydanlæg til min iPhone – Ny Mac og meget mere. :0)

 • Anders Djurhuus
  november 25, 2011

  Ja altså jeg er jo det forkerte køn… Men har fået en ønskeseddel af min viv, der både indeholder ønske om en Macbook Air, en Kindle Fire, Jabra headset og en iPad…
  Så jeg synes måske det er ok at sige at hos os ønsker vi os begge alle de gadgets man kan få :-)

 • Katrin
  november 25, 2011

  Jeg vil hellere have gadgets under træet. Min kæreste fandt hurtigt ud af at jeg ikke går med smykker så jeg har fået de sejeste gadgets from the get go i vores forhold. Jeg får derfor altid alle mine nørdedrømme opfyldt ret hurtigt. Min nyeste yndling er min Xperia. Jeg har dog ikke store forventninger til mit ønske til jul går i opfyldelse (http://3.bp.blogspot.com/-2cRYkj5SK-g/Tr3bpoQZHFI/AAAAAAAAGac/dcE2djuNO1s/s400/Wonder+Woman+KitchenAid+Mixer.jpg) da min kæreste har fortalt mig at denne sælges kun i Brazilien.

 • Maria M
  november 25, 2011

  Jep. Jeg ønsker mig en e-bogslæser. Og flere headset med mikrofon til iphonen – så jeg kan have dem liggende i bilen, i tasken, på kontoret….

 • Lise Halskov
  november 25, 2011

  Jeg ville blive himmelhenrykt, hvis der lå en tablet under mit juletræ. Jeg kunne godt tænke mig en Kindle Fire, selvom man ikke kan få den endnu i Danmark. Og et nyt digital kamera, der kan lave gode videoer i høj opløsning, ville være lige så skønt.

 • Sandra lund
  november 25, 2011

  Ja da! Selvfølgelig, kan ikke få nok af hårde pakker med knapper. En iphone 4s ville være lækkert, og jeg ønsker mig altid kameraudstyr, gerne et bredvinkels objektiv, makro filtre og et teleobjektiv, hvis det skal være helt vildt :-) der kan da også snige sig bløde gaver ind på listen, fx sleeves der beskytter og får gadgets til at tage sig lækkert ud.

 • Puk
  november 25, 2011

  Har altid både hårde og bløde pakker på listen. I år er det en iPad og et ordentligt kamera. Et godt tv, som gør BlueRay formatet retfærdighed ville også være skønt. I tilbehørs-afdelingen er jeg på jagt efter et ordentligt og lækkert kernelæder sleeve til min MacBook.

 • Helle
  november 25, 2011

  Jeg er kun lige startet på min ønskeseddel, men indtil videre står der kun gadgets på den!
  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at kende nogle virkelig rige mennesker, så jeg kunne være bekendt at ønske mig den spritnye Acer Aspire S3, der meget vel kunne blive min næste computer.
  Et mere realistisk ønske er en rigtig Kindle i stedet for kun at have Kindle-app’en på telefon, og ellers har jeg noteret, at jeg gerne vil have både en LiveDock og en EP952 oplader med ekstra batteri til min elskede Xperia Arc.
  Og jeg er kun lige startet…

 • Sarah
  november 25, 2011

  Jeg ønsker mig den nye Samsung Galaxy Nexus – og er helt sikker på, at jeg får den – af mig selv :-)

 • rijaH
  november 25, 2011

  Jeg ville enormt gerne ha en mini
  Laptop. Jeg har kun min store stationære som jeg spiller på så nogen gange ku det jo være rart at ha en mindre som man kan sidde i sofaen med :) eller måske en tablet kunne også klare jobbet. Jeg ville nok helst ha en motorola xoom så :D

 • Lina Esmaralda Hyrland
  november 25, 2011

  Jeg elsker gadgets!!!

  Er om muligt dybt forgældet på grund af gadgets, men heldigvis ikke mindre lykkelig.
  Ønsker mig utrolig meget en Libratone, men vi holder ikke rigtig jul så har droppet at sende ønskelisten ud.

  Ønsker mig den fordi jeg forleden fandt over ledningen til min iPad station som så tog turen på gulvet og har nu forladt mig. Den var pænt gammel så det er okay at sige farvel.

 • Tine
  november 26, 2011

  Havde helt klart håbet på IPhone5. Nu ønsker jeg mig en e-bookreader. Og masser af dimser til køkkenet. Jeg elsker at sidde juleaften mens de andre pakker ud og læse brugsanvisninger og glæde mig til at tage mine nyerhvervelser i brug…:-)

 • Bitten
  november 26, 2011

  Jeg ønsker mig en køkkengadget – vil så gerne have en Kitchen Aid mixer! Så tror jeg, at mit gadgethjerte vil være fuldt ud tilfreds.

 • Lene
  november 26, 2011

  Jeg ønsker mig så helt klart en iPad. Forstår virkelig ikke hvorfor jeg ikke ejer en endnu!

  Ønsket deler jeg i den grad med mine to piger på 4 og 8 år (som slet ikke forstår hvorfor vi ikke har sådan en endnu!)

  Lå der en iPad under træet til mig i år, ville jeg blive ovenud glad i låget!

  Og den ville virkelig blive et højtelsket medlem af vores lille familie! I januar begiver småpigerne og jeg os ud på lang flyrejse, hvor iPad’en virkelig kan få lov at vise sit værd undervejs. Rolige børn på lang flyvetur er ikke kun noget jeg sætter pris på – det ville faktisk også komme resten af flypassagerene til gode ;-)

 • anette larsen
  november 26, 2011

  Ipad og iphone ville begge være himlen at modtage.

 • Regitze
  november 26, 2011

  Jeg ønsker mig mest af alt en iPhone – og det må jo siges at være noget af en gadget. Har fået stjålet min gamle telefon, så render pt. rundt med noget forfærdeligt gammelt nokiarod der ikke altid vil jeg som jeg. iPhonen får jeg nok ikke råd til selv på SU, så det ville være herligt hvis den lå under træet :-) Mon dog…

 • Pia Møller
  november 26, 2011

  Jeg ønsker mig en Ipad2 og en PS3. Min Xbox er ok men efter jeg har prøvet PS3’eren så synes jeg alligevel gameplayet er langt federe på den.

 • Mia
  november 26, 2011

  Åhh for den der er mega jobsøgende i it-området, ville en ipad være en hjælp til bedre at finde det job bla i netværksmøder, konferencer og skabe lærdom hvad det er for en visuel læring der finder sted når fx børn bruger ipads.

  På et helt personlig plan ville et Lumix GX1 være helt vildt at få i gave
  /m

 • Line Reedtz
  november 26, 2011

  Jeg har lige købt mig en MacBook Pro, så en Time Capsule ville helt klart være en god gave til mig i år. Men ville bestemt heller ikke sige nej til en Iphone 4s eller en Samsung Galaxy II.

 • Liselotte
  november 26, 2011

  Ja, absolut. Familien ved godt at mor er til gadgets. I år ønsker jeg mig den nye Sony Ericsson Xperia Active – Android vandt over iPhone!

 • Jette Franks Hansen
  november 26, 2011

  Jeg ønsker mig en IPad.
  Nogle af bedste gaver jeg har fået er gadgets. Min bluetooth usb connection til anlægget er smart :-) da jeg fik en telefon, var jeg “væk” i 2 dage :-)
  Husbonden mener at jeg kunne ‘nøjes’ med en kindle, men den skal kunne mere end det. En iPad må der til.

 • Anne Mette
  november 26, 2011

  I den grad, ja tak. Øverst står en smartphone, men ellers ønsker jeg mig alt, hvad der gør hverdagens elektronik lidt smukkere og gerne med en anelse humor. F.eks. ville jeg elske Svintus, men det må jo nok vente lidt….æv.

 • Jette Fog
  november 26, 2011

  Der er mange ønsker: Jeg ville sætte stor pris på en i-pad2, og en ny i-pod (den jeg har, er en gammel og uddateret klassisk og har efterhånden fået et par nykker; den er meget elsket og meget brugt (forsøder tiden i DGIhuset med lydbøger). Jeg skal også gerne snart se en ny bærbar – en let-vægter, der har stor batterikapacitet, masser af RAM og SSd, og masser af tilslutningsmuligheder. Kindler er til at købe nu – så det har jeg gjort, og er umådeligt glad for dem. Den lille ny (6# til 79 dollars!)er meget fin til gigtplagede hænder og til lange rejser. Og så lige en ny fladskærm. + nogle andre småting.
  Jo, damer kan også ønske sig dimser, også når vi er på vej til de 74.

 • Linda
  november 26, 2011

  Jeg ønsker mig:
  – et nyt pulsur
  – iPad2
  – Blackberry tlf.

  Så er jeg såmænd tilfreds :-)

  Mvh. Linda

 • Mariann
  november 26, 2011

  Hvis vi ikke havde et lavet beløb på julegaver, ville en Ipad 2 bestemt være et ønske. Jeg elsker gadgets.

 • Eva
  november 26, 2011

  Jeg har ønsket mig gadgets i større eller mindre format i mange år, men det får man jo ikke så tit, så det ender oftest med, at jeg køber selv. Til denne Jul ønsker jeg mig:
  1. Kingston Data Traveler 108 8 GB
  2. Kindle Fire
  3. iPod Classic 160 GB
  4. VAIO laptop fra Z-serien

 • ida skiaker knudsen
  november 26, 2011

  Puha, læste lige alle jeres andre igennem. Stor fejl…. Nu blev ønskelisten mange gange større…. Men eftersom jeg har min kindle 3g, må det næste jo absolut være en kindle fire. En anden tablet kunne også gå an, men så kun indtil kindle fire kan fåes til dk.

 • Eva
  november 26, 2011

  Har lige fået en klage fra min samvittighed:
  En VAIO laptop er IKKE en gadget.
  Så – det ønske på trækkes tilbage, undskyld!

 • Louise Larsen
  november 26, 2011

  Kunne virkelig godt tænke mig en iPhone 4GS, den gamle iPhone er ikke så hurtig efter den fik iOS5.

 • Joan Vuust
  november 26, 2011

  Elsker at rode med gadgets, men synes i udgangspunkt, at de er alt for dyre til en juleønskeseddel… I øjeblikket ønsker jeg mig mest en Android mobil. Min nuværende mobil har Windows 6.5 styresystem og der er så mange fede ting, der ikke virker derpå…

 • Dorte Daugaard
  november 26, 2011

  Faktisk har jeg normalt ikke gadgets på ønskesedlen.
  Når nu jeg prøver at reflektere over dette, tror jeg, at det er pga., at jeg mest ønsker mig “luksus-ting” i gaver – og altså ikke så meget gaver, der skal opfylde en praktisk funktion.
  (Dermed ikke sagt, at gadgets ikke også kan være luksuriøse) :-)

  Dog har der før vøret en ipod på sedlen – og jeg ville da ikke blive ked af den nye iphone denne jul – men oftest ender jeg med selv at købe disse ting under kategorien “nødvendigheder” :-)

 • Lene Gam-Boelt
  november 27, 2011

  Mit allerstørste julegaveønske er en iPad! Men jeg ønsker mig også et løbeur fra Garmin.

  Rigtig glædelig 1. advent!

 • Rikke
  november 27, 2011

  Højest på listen er nok en ekstra controller til min PS3
  Stærkt efter fulgt af:
  Ipad2
  puls ur
  Et eller andet filstyrings system så alle comp’er her hjemme kan dele filer uden at skulle på nettet
  Libratone beat

 • Marie Bente N
  november 27, 2011

  Det bedste der kunne ligge under mit juletræ ville være den nye 1-pad2 eller såmænd bare en i-phone, så ville jeg selv være fri for at gå og spare sammen til den. Den ville også holde de små grå i sving hos en aldrende kvinde som mig.
  Jeg håber på miraklet – god advent.

 • HanneM
  november 27, 2011

  Jeg ønsker mig en Boxee-box, som jeg tror vil være et rigtig godt supplement til min stueantenne.

  En Ipad2 vil også være en velkommen opgradering af den helt og aldeles uundværlige Ipad. Har kun haft den i ½ år, men undres over at jeg kunne undvære engang…

 • Louise
  november 27, 2011

  Gadgets kan man aldrig få for mange af… Mit højeste gadget ønske pt er en iPad2. Ellers er det lir til min fine iPhone 4S som ex den smarte ‘clockradio’ i træ, et forstærkerhorn så lyden kan blæses ud af den og så et retro telefonrør fra Native Union, så skærmen ikke bliver så fedtet, når man taler i telefon.

  Flere lækre apps som gør hverdagen lidt nemmere, er også på ønskesedlen og så en tørretumbler, men det tæller vel ikke som en gadget :)

 • Rikke
  november 27, 2011

  Jeg har hele mit liv været last mover på elektronik og gadgets. Og jeg er bare så træt af det, når livet egentlig kan være så meget nemmere med lidt gadgetgøgl :-)
  Så jeg ønsker mig først og fremmest en iPhone og en iPad, bare for at kome op på niveau med resten af befolkningen.

 • Mette Honoré
  november 27, 2011

  Siden jeg i år anskaffede mig en Mac pro som arbejdsredskab (jeg er pædagog og forfatter) er jeg blevet helt vild med deres produkter. Jeg synes selve designet er så smukt og praktisk, at det i sig selv gør en masse. Men det er også det man kan med en mac og en ipod og en iphone, der er super fedt..

  Jeg ønsker mig en masse gadgets til jul og til min 40 års fødselsdag:

  Jeg ønsker mig listet her:

  En Ipad 2

  En Iphone 4S

  Optoma PKA21 Pocket Projector (er da for sejt at kunne smække billederne op på en væg eller lærred)

  M-Audio Axiom Pro 49 (Vi elsker musik herhjemme og dette ville give os mulighed for at lege)

  AirPort Extreme Base Station

  Apple TV

  WiFi body scale by Withings (Vil gerne i form i 2012)

  Numark iDJ Live

  Revo Domino D3 DAB Radio for iPod and iPhone

  UP by Jawbone

  Og meget mere.. Kunne jo blive ved.

  God Jul hos Jer Elektronistas :-) <3

 • Anne
  november 28, 2011

  Jeg ønsker mig altid gadgets: AppleTV står øverst på listen i år, hvor jeg endelig fik en iPad og dermed fik taget mig sammen til at skaffe en Netflix adgang!
  Jeg ønsker mig en Mac mini og et media room i kælderen, hvor familien har plads til at slå sig løs med spil, film og musik :-)
  En time capsule til familiens computere og ikke mindst, at verden holder op med at være så PC fikseret ;-P

  Og hvis nogen synes, mine ønsker er for dyre, så kan et HDMI kabel til at forbinde iPad’en med TV’et også gøre det

 • Lene
  november 28, 2011

  Ingen jul uden gadgets!

  …og i år skal det være en kindle (men jeg kan ikke helt beslutte mig for om det skal være en Fire eller DX)

  De bedste julegaver er klart gadgets (og det har det været lige siden jeg fik min første sony walkman – hiphip hurrah)

  Håber at I alle får bare en lille ting der skal strøm til i år :-)
  Glædelig jul

 • THB
  november 28, 2011

  Ja da, naturligvis! Her står der i hvert fald tilbehør til den nyligt indkøbte iPhone 4S, samt gejl til Nikon kameraet, på ønskelisten :)

  Glædelig jul!

 • helle ibsen
  november 28, 2011

  Ønsker mig helt vildt et Lytro kamera, ved ikke helt om de er kommet til Dk endnu. Ønsker mig også et højttaler til iphone som jeg hørte om i Eblehuset/Århus. Den kom frem i butikkerne ult okt og skulle ligge i et prisleje omkring 800 og være vildt god i lydkvaliteten.

 • Cecilie Vohs Bjørnskov
  november 29, 2011

  Jeg ønsker mig normalt ikke gadgets i julegave – vil sgu egentlig hellere have nyt tøj, parfumer og interiør til mit hjem, MEN i år sker der. Som nr. 1 står en smartphone på listen; jeg er træt af at blive gjort til grin med den iphone 1 jeg render rundt med (som jeg iøvrigt har lånt af min kusine – nedtur), og jeg har nu indset, at det er vigtigt at erhverve/ønske sig en. Medmindre du vil udnævnes som social taber – jeg vil også vide, hvad det der angry birds er for noget og deltage i scrabble-turneringer med mine venner PLUS mest af alt: sende fede smileys.
  Kh. den fortabte i gadget-verdenen

 • Wendy Endersen
  november 29, 2011

  Jeg synes det kunne være så sejt at eje et Jawbone Up armbånd i sort str. Small :-D

 • metteK
  november 30, 2011

  Hos os er det børnene, der får julegaver!
  Det forhindrer dog ikke at jeg brændende ønsker mig gadgets nok til at fylde en flyttekasse, da jeg er SÅ low i opdaterede versioner.

  Bare giv mig bare en macbook air, en iphone 4s – så vi bl.a. kan geocache, en ipad som børnene også er vilde med, stylish høretelefoner til brug på fælleskontoret, en laser pionter ppt controler også til jobbet og en kitchen aid mixer!

  julehilsner

 • Sarah Vang Nøhr
  december 1, 2011

  Uha… jeg ønsker mig faktisk ikke nogle gadgets i år (skam mig) da jeg har fået nok de forrige år :P Derfor er min ønskeseddel for én gangs skyld fyldt med tøj og ting til hjemmet… derfor er det eneste med en smule elektronik i en ismaskine xD

  Rent teknisk ville jeg elske en iPad, men da den er langt ude af mit gavebudget med folk, er den pænt blevet sat i drømmestadiet. *suk*

 • Erika
  december 2, 2011

  Åh ja, jeg ønsker mig en IPad2 og en dockingstatiin til min IPhone og IPod… Og en tegneplade.

 • Pia Petersen
  december 3, 2011

  Uh der er er SÅ mange gadgets som jeg godt kunne tænke mig, nogle gange skal jeg bare huske at nogle kan overlappe hinanden, så det ik er overkill i gadgets :-) dog skal man ikke gå ned på udstyr. Jeg har lige set Sony oplader, enormt smart. Ipad, iphone 4, tastaturduster og mange flere :-)