3 KVINDER SØGES TIL TEST AF DESIGNERHØJTALERE

2 Min læsning

Reklameindhold i samarbejde med System Audio.

UDVÆLGELSEN ER SLUT! De 3 højtalertestere er rekrutteret. Men hold øje. Vi søger snart testere igen!

Vil du være teste højtalere sammen med Elektronista og System Audio ? Til gengæld for din piværlige mening får du lov at beholde testproduktet.

”Kvinder interesserer sig ikke for god lyd og er ligeglade med højtalere” sådan lyder fordommene ofte, og vi tror ikke på dem! Lige så lidt som vi tror på, at kvinder ikke interesserer sig for teknologi. Det gør det klassiske danske højtaler mærke System Audio heller ikke. Til gengæld vil de vildt gerne høre, hvad I ladies virkelig mener om højtalere- sådan helt ærligt. Hvad gør en højtaler god i jeres øre/øjne?

Derfor tilbyder System Audio at give 3 kvindelige Elektronista-læsere et højtalersæt hver til test over sommeren.  Når sommeren er forbi interviewer Elektronista alle 3 testpersoner for at få deres ærlige holdning til højtalere generelt og specifikt til dem, de har testet. Testpersonerne må efterfølgende beholde højtalerne (værdi henholdsvis 1800 kr. 5000 kr. og 7000 kr.).

Hvis du ikke selv ejer et godt anlæg, skal det ikke komme i vejen for din deltagelse. Så udlåner System Audio gerne et anlæg til testen.

Hvis du er klar på at være tester skal du slå et smut forbi Elektronista Facebooksiden og skrive ”Højtalertest+navnet på den højtaler du gerne vil teste”. Så udvælger vi 3 læsere, som får direkte besked. System Audio kører ud og sætter højtalerne op.

Testen slutter midt i august.

De højtalere som du får mulighed for at teste/beholde er

SA XP30: Gulvhøjttaler med stof hele vejen rundt. Minimal minimalisme. Fylder mindre på gulvet end en CD. Butikspris Kr. 7.000.- for et sæt.

SA Saxo 1: Lille højttaler i højglans lak. Stilles på hylde eller hænges på væggen. Butikspris Kr. 1.800.- per par.

SA Talent: Højttaler med dimensioner som et A4-ark. Stilles på hylde eller hænges på væggen. Butikspris Kr. 5.000.- per par.

Det er System Audio´s grundlægger og idémand Ole Witthøft, som selv har kontaktet os med idéen til Elektronista testen. Ole er gammel musiker/lydelsker og begyndte i 80erne at udvikle højtalere ud fra visionen at “en oplevelse ikke kan måles og beregnes. Derfor må højtalere ikke kun udvikles efter tekniske specifikationer”. Det kan vi da kun give ham ret i! Ole og System Audio har iøvrigt  lavet nogle ret fine guides til køb af god lyd.  Og hvis du også liker, så er der jo altid SA Facebooksiden.

Disclosure: Som tak fordi vi hjælper med at gennemføre Elektronista testen giver Ole og System Audio et bidrag til driften af Elektronista sitet.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × three =

No Comments Yet.