3 tips giver din gamle telefon nyt liv

2 Min læsning

Du behøver ikke bruge en formue eller sove i kø foran Apple butikker for at få oplevelsen af en (næsten) ny telefon. Her har du 3 tips til et mobil makeover.

Efterhånden har de fleste smartphones gode kameraer, fin skærmopløsning, velfungerende appstores og så får de allesammen jævnligt nye softwareopdateringer som gør dem endnu bedre. Det betyder, at behovet for at skifte telefon ikke nødvendigvis er der så ofte. Alligevel kan man måske godt have lyst til en lidt billigere oplevelse af noget nyt.

Heldigvis er det med et par tricks faktisk også muligt at give en gammel telefon et make over, så den alligevel føles lidt frisk i hånden.

Screen Shot 2016-05-09 at 2.08.27 PM1. Rens din telefon.

Der sidder ofte flere bakterier på en telefon end på et toiletbræt. Derfor er det en god idé at rense den jævnligt. Du skal passe på med væske, så find f.eks decinficerende puddy som CyberClean. Løbende kan du holde skærmen fri for fedtede fingre med skærmrens i form af skum. Det har den fordel det ikke løber ind elektronikken.

2. Udskift glasset på telefonen

En smartphone der har været brugt noget tid har ofte ridser og måske endda større skader i skærmglasset. Der findes masser af små værksteder,  som tilbyder udskiftning af glasset, så man næsten føler man får en ny mobil.

Screen Shot 2016-05-09 at 2.07.01 PM3. Find et smart cover

Du kan i princippet style din mobil efter dit humør. I stedet for at købe ny mobil er et par hundrede kroner godt givet ud til et lækkert nyt cover. Led efter covers i dine yndlingsfarver, covers som matcher din taske, covers som beskytter telefonen eller covers som også har plads til kreditkort.

Find flere tips og nyheder om køb og brug af brugt på guide.dba.dk

Lavet i samarbejde med DBA.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 + twenty =

No Comments Yet.