4 apps du ikke vidste, du lige stod og manglede

2 Min læsning

Af Milos Jørgensen – ungdomsreporter

Med over 1 million apps i Apples App Store, kan det være svært at finde de rette. Jeg hjælper dig igennem det store kaos og viser dig 4 apps, som du ikke vidste, du lige stod og manglede.

Det er nok en af dine kæreste ejendele; din Apple enhed. Ikke alene er den super cool, den har også en app-store, hvor du kan downloade alle de apps, som du (næsten) overhovedet kunne tænke dig.

Der er over 1 million apps i Apples App Store, også dem du ikke lige vidste du stod og manglede – dem jeg vil gerne vise dig her!

Radio Play radioplay app
Du sidder i bussen og hører musik… Men vent! Du opdager, at du afspiller den samme sang for 28. gang… Du kigger i dit iTunes bibliotek, men bliver skuffet. Du har allerede hørt alle dine sang mindst 4 gange! Hvad gør du?

Du downloader Radio Play!

Radio Play giver dig mulighed for at høre de mest populære radiostationer som NOVA, The Voice, Radio 100, myROCK, Pop FM, Radio Soft og mange flere! Radioen kan også køre, selvom du ikke er i appen, eller når du har slukket skærmen – smart!

 

shazam app

Shazam
Du sidder foran fjernsynet og halvsover, men pludselig kommer der en reklame. Du kan lide musikken, men kan overhovedet ikke finde ud af, hvad sangen hedder. Hvad gør du? Du du tager et smut forbi Shazam.

 

Shazam kan give dig navnene på mere end 35 millioner sange, blot ved at du trykker på ‘Shazam’ knappen. Så begynder den straks at lytte, og hvis den genkender musikken, vil du med det samme kunne se, hvad albummet, sangen og sangeren hedder. Du får også mulighed for at høre en lille ‘smagsprøve’ på sangen – så kan du være sikker på, at det er den rigtige sang du har fundet.

 

ugenummer+ app

Ugenummer+
Kender du det der med, når folk snakker i ugenavne i stedet for datoer? (Her snakker jeg til min dansklærer..!). Da ugenumrene ikke lige sidder i hovedet, og Apple ikke har tilføjet ugenumre til deres kalender, så er denne applikation super smart. Den kan ikke det store; kun vise dig ugenumrene for den valgte uge.

112app

112 app
Når du kommer ud for et uheld, eller når du får brug for at ringe 1-1-2, sender appen automatisk dine GPS-oplysninger til alarmcentralen, hvis du ringer via appen.Man siger altid til sig selv, at det ikke sker for en selv. Men det gør det, eller det kan det i hvert fald gøre. Derfor er det en god idé, at have 112-appen installeret på sin iPhone.

Og passer det abonnement, du har, egentlig til dit forbrug?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − 12 =

No Comments Yet.