5 LÆKRE COVERS TIL IPHONE

1 Min læsning

Af Laila Pedersen

Måske har du haft den længe? Måske har du lige fået den? Én ting er sikkert, når først den er din, skal der passes godt og stilfuldt på den. Her kommer Elektronista med 5 bud på et etui til din elskede iPhone.

 

 

1. Bottega Veneta, det eksklusive mærke med det velkendte flet, fås nu også til din Iphone. Dyrt men lækkert! Set hos net-a-porter.com til 291 euro

 

 

2. Natur tendensen er en af de hotteste inspirationskilder i øjeblikket, så hvorfor ikke pakke din Iphone 4 godt ind i et cover lavet af træ? Spottet hos Norr i Pilestræde København 249 kroner

 

 

3.  Retro kassettebånd.Vi elsker kasettebåndet og har tidligere omtalt et iPhone cover af denne type. Men her kommer endnu et bud på et retro cool cover, lavet i læder af Paul Smith for Apple set hos apple til  869 kr.

 

 

4. Snakeskin er hot denne sæson og  vi er vilde med prisen. Shopfriiscompany.com 99 kroner

 

 

5. Cool keyhanger med Iphone etui. Danske Verivinci har lavet dette geniale sæt, så der er styr på både iphone og nøgler. Set hos lisen.dk til 349 for iphone etui, keyhanger købes seperat, fås også som Ipad cover.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 + 6 =

2 Comments
  • Christian
    februar 22, 2012

    Hvis man leder efter fede covers, men ikke nødvendigvist har en iPhone kan man prøve DesignSkins. Det samme gælder for bærbare :)

  • Rasmus
    august 7, 2014

    Der findes efterhånden også en del sider, hvor man kan designe sit eget cover. Eksempelvis design2cover.dk hvor de har covers til både samsung og apple’s smartphones